Dolar

32,6021

Euro

34,7824

Altın

2.414,45

Bist

9.645,02

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-10 22:42:08

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Türkiye'de sağlık alanında bir çok yeniliğe ve dönüşüme imza attık. Tıp her geçen gün gelişiyor, bu yüzden yaptıklarımızın daha fazlasına ihtiyacımız var" dedi.

Müezzinoğlu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokol töreninde yaptığı konuşmada, Kestel ilçesine yapılacak 125 yataklı hastanenin 30 milyon lira tutan yapım bedelinin yarısının iş adamı Ferudun Kahraman tarafından karşılanacağını söyledi.

Bursa'da sağlık alanında bir çok yeniliğe imza attıklarını belirten Bakan Müezzinoğlu, "Birileri bizi engellemeye çalışıyor, birileri ise dedikodularımızı yapıyor ama bizim işimiz icraattır. İş yapmak zordur, ancak konuşmak kolaydır" ifadelerini kullandı.

Mehmet Müezzinoğlu, ilerleyen süreçte Bursa'ya hayırlı işler yapmaya devam edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de sağlık alanında bir çok yeniliğe ve dönüşüme imza attık. Tıp her geçen gün gelişiyor, bu yüzden yaptıklarımızın daha fazlasına ihtiyacımız var. Bu gelişen tıp konusunda Türkiye olarak güçlü bir şekilde yerimizi almalıyız. Vatandaşlarımızın 'Amerika'da, Almanya'da varmış' değil, 'Benim ülkemde de var, benim hekimlerim de yapıyor' diyebileceği günleri hep birlikte oluşturacağız. Bu ülkeye hepimizin borcu var. Allah bize bu ülkeye borçlarımızı ödeyerek gitmeyi nasip etsin. Kahraman ailesine de her alanda olduğu gibi sağlık alanında da hayırseverlikteki samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman ve annesi Hafize Kahraman ile Bakan Müezzinoğlu sözleşmeye imza koydular.

Törene, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Kahraman ailesi üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Haber Ara