Dolar

32,4230

Euro

34,4441

Altın

2.489,09

Bist

9.679,80

Sağlık Bakanı Demircan:

'Bu aziz millet 15 Temmuz'da, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir ışık tutması, işaret vermesiyle sokaklara düştü, meydanları doldurdu ve insanlık tarihinde bir örneği görülmeyen o darbeyi kendi elleriyle tankların önüne çıkarak, başını tankın paletinin önüne koyarak durdurdu'- 'Sağlıkçılarımıza sahip çıkın, halkımız tatilde ama hastaneler açık, onlara karşı kimse el kaldırmasın, sağlıkta şiddeti asl

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-27 13:18:08

Sağlık Bakanı Demircan:
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bu aziz millet 15 Temmuz'da, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir ışık tutması, işaret vermesiyle sokaklara düştü, meydanları doldurdu ve insanlık tarihinde bir örneği görülmeyen o darbeyi kendi elleriyle tankların önüne çıkarak, başını tankın paletinin önüne koyarak durdurdu." dedi.

Demircan, partisinin Amasya'nın Taşova ilçesindeki kongresinde, Haçlıların 15 Temmuz'da bu topraklardan milletimizi çıkarmak için harekete geçtiğini söyledi.

Anadolu'nun zor bir coğrafya olduğunu bu milletin bu coğrafyada bin yıldır dimdik ayakta durduğunu vurglayan Demircan, şunları kaydetti:

"Bu millet sadece kendi onurunu değil, insanlığın onurunu, insanlığın gururunu, mazlumların hakkını savundu yıllarca, yine de savunacak bu aziz millet. Birliğimiz ve beraberliğimizdir bizi geleceğe taşıyacak olan. AK Parti bunu temin eden, milletin iradesini tek merkezde toplayan güçlü bir siyasi hareket. Tıpkı bir sene önceki hain FETÖ darbesini milletin elinin tersi ile ittiği gibi ülkeyi uçurumun kenarından tutup aldığı gibi, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bu aziz millet 15 Temmuz'da, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir ışık tutması, işaret vermesiyle sokaklara düştü, meydanları doldurdu ve insanlık tarihinde bir örneği görülmeyen o darbeyi kendi elleriyle tankların önüne çıkarak, başını tankın paletinin önüne koyarak durdurdu."

Sağlık hizmetlerinin 7 gün 24 saat devam eden bir hizmet olduğunu dile getiren Demircan, "365 gün sağlığı şu kadar tatile ayırdık diyemeyiz. Şimdi bayram vesilesiyle halkımız 10 günlük uzun bir tatil imkanı buldu ama sağlık hizmetleri devam ediyor, devam edecek. Bu nedenle sağlıkçılarımıza sahip çıkın, halkımız tatilde ama hastaneler açık, onlara karşı kimse el kaldırmasın, sağlıkta şiddeti asla kabullenemeyiz, şifa dağıtan ellere el kaldırılmaz. Sağlık çalışanı arkadaşlarıma da şunu söylüyorum, halkımıza zamanında yeterli ve doğru bilgilendirme yapılırsa gerilim doğmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber Ara