Dolar

32,5066

Euro

34,9897

Altın

2.436,01

Bist

9.716,77

Sadakatsiz 21. Bölüm Full İzle! Sadakatsiz 10 Mart son bölüm HD izle

Sadakatsiz dizisi 10 Mart akşamı ekranlara gelen son bölümü ile yine hayranlarını merak içinde bıraktı. Kanal D ekranlarında her çarşamba yayınlanan diziyi kaçıranlar Sadakatsiz 21. Bölüm izleme nasıl yapılır sorusunu sormaya başladı. Sadakatsiz 21. Bölüm izleme linki haberimizin detayında olacak. Sadakatsiz 10 Mart son bölüm HD izleme nasıl yapılır? Sadakatsiz 21. son bölüm izle!

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-11 16:21:21

Sadakatsiz 21. Bölüm Full İzle! Sadakatsiz 10 Mart son bölüm HD izle

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatisz dizisi 10 Mart akşamı yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerini yine ekran başına bağladı. Sadakatsiz 21. bölüm izlemeyi kaçıranlar son bölümü izlemek için internetten araştırmaya başladı. Sadakatsiz 21. bölüm izleme nasıl yapılır? Sadakatsiz 21. bölüm Full HD izleme detayı haberimizde...

10 Mart Salı akaşmı yayınlanan Sadakatsiz 21. bölümde Asya'nın üzerine kurulan aşk kumpası konu ediliyor. Asya üzerine atılan ahlaksız suçlamalarla nasıl baş edecek? 21. Bölümde Asya, hakkında çıkan haberlerden sonra Gönül ile konuşarak Gönül'e elindeki videoyu gösterdi. Videoyu gören Gönül adeta şok oldu. Sadakatsiz'in son bölümünde Asya'ya kurulan aşk kumpası ele alındı. Asya bu kumpastan kurtulabilecek mi? Sinan ile beraber açılışa katılan Asya'nın yeni ilişki haberi gazetelere yansıyarak tüm şehre yayılır. Derin ise bu duruma çok sevinir. Volkan ise Asya'nın peşini bırakmamakta kararlıdır. Gönül ile Derin'in iş birliği ile yapılan bu kumpastan Asya nasıl çıkış bulacak?

SADAKATSİZ 21. BÖLÜM İZLE (HD-TEK PARÇA)

Sadakatsiz-21-Bölüm SADAKATSİZ 20. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 20. Bölümünde izleyenler yine gözlerini diziden ayıramadı. Asya'yı takıntı haline getiren Volkan Derin ile evliliğine zarar vermye devam ediyor. Derin ise Volkan'ın gerçek yüzünü görmeye başlıyor Asya'nın üniversite arkadaşı Tekirdağ'a gelince işler iyice karışır. Volkan ile Asya'nın kilitli tuvaletten çıktığını gören Derin buna ne tepki verecek. Pimi çekilmiş bomba gibi etrafta dolaşan Selçuk ise tüm gerçekleri onlarca kişinin önünde anlatarak büyük bir olaya imza atar. SADAKATSİZ DİZİSİ ORİJİNALİ NEDİR?

Sadakatsiz dizi içerik olarak Türk ürünü değildir. Dizi BBC One kanalında 2015 yılında yayınlana Doctor Foster dizisinden uyarlanmıştı. Dizinin Güney Kore uyarlamasının ismi ile The World of The Married'dir. Dizinin 2020 yılında JTBC kanalında yayınlanan lisanslı versiyonu da bulunuyor.

Sadakatsiz-21-Bölüm (2)

SADAKATSİZ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR

Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Dizi her çarşamba akşamları yayınlanıyor. SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Sadakatszi konusu diziyi izlemeye başlamayı düşünenler tarafından merak ediliyor. Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır. SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Cansu Dere : Asya Arslan
Caner Cindoruk : Volkan Arslan
Melis Sezen : Derin Güçlü
Eren Vurdem : Mert Gelik
Yeliz Kuvancı : Bahar Gelik
Olcay Yusufoğlu : Serap Şenlik
Nazlı Bulum : Nil Tetik
Gözde Seda Altuner : Gönül Güçlü
Emir Taro Tekin : Selçuk Dağcı
Alp Akar : Ali Arslan

Haber Ara