Dolar

32,3209

Euro

35,0742

Altın

2.308,36

Bist

9.079,97

Sadakatsiz 20. bölüm İZLE | Sadakatsiz yeni bölüm HD kesintisiz tek parça

Sadakatsiz 20. bölüm izle | Her çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz bu hafta da milyonları ekran başına bağladı. Reytinglerde zirvede yer alan Sadakatsiz dizisinin 20. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünü kaçıranlar Sadakatsiz 20. bölüm izleme nasıl yapılır sorusunu araştırmaya başladı. Sadakatsiz yeni bölüm HD kesintisiz tek parça izleme yöntemi haberimizin detayında olacak. Sadakatsiz 20. bölüm izleme nasıl yapılır?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-05 17:10:54

Sadakatsiz 20. bölüm İZLE | Sadakatsiz yeni bölüm HD kesintisiz tek parça

Kanal D'nin sevilen dizisi son bölümüyle daha milyonları ekran başına kilitledi. Dizinin 20. bölümü yine heyecanlı bir sonla bitti. Diziyi televizyondan izleyemeyen binlerce kişi Sadakatsiz 20. bölüm izleme nasıl yapılır? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Sadakatsiz'in yeni bölüm izleme yöntemi haberimizin detayında olacak... SADAKATSİZ 20. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 20. Bölüm yine heyecanlı bir sonla bitti. Volkan Asya'dan uzaklaşmayı bir türlü başaramaz. Asya ise gizemli arkadaşı ile Volkan'ı kontrolsiz şekilde bırakmaktadır. Diziyi izleyen seyirciler Derin ile Volkan'ın evliliği bu kez bitecek mi? sorusunu sormaya başladı. Volkan ile Asya'nın kilitli tuvaletten çıktığını gören Derin buna ne tepki verecek. Pimi çekilmiş bomba gibi etrafta dolaşan Selçuk tüm gerçekleri anlatacak mı?

SADAKATSİZ 20. BÖLÜM İZLE TIKLAYIN!

sadakatsiz_20_bölüm_izle SADAKATSİZ 19. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Asya'nın gizemli arkadaşı Sinan'ın Tekirdağ'a gelişi ile Asya ile Volkan arasındaki ipler yeniden gerilmeye başladı. Asya, Sinan ile İstanbul tatiline çıkar ve Volkan bunu öğrenince sinirlenip onların peşinden İstanbul'a gider. Derin'in de bu durumdan haberinin olması Derin'in evi terk etmesine neden olur. SADAKATSİZ KONUSU NE?

BBC Studios'un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatisiz dizisiin konusu adı gibi sadakatsiz bir eşin mutlu bir aileyi nerelere sürüklediğini konu ediniyor. Dizinin başrollerinde Doktor Asya rolünde Cansu Dere, kocası Volkan rolünde Caner Cindoruk yer alıyor. Asya'nın kocası Volkan ve oğulları Ali ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır. SADAKATSİZ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR

Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Dizi her çarşamba akşamları yayınlanıyor.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Cansu Dere (Asya Arslan)

Caner Cindoruk (Volkan Arslan)

Melis Sezen (Derin Güçlü)

Eren Vurdem (Mert Gelik)

Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik)

Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik)

Nazlı Bulum (Nil Tetik)

Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü)

EmirTaro Tekin (Selçuk Dağcı)

Alp Akar (Ali Arslan)

Özge Özder (Derya Samanlı)

Burak Sergen (Haluk Güçlü)

Haber Ara