Dolar

32,3691

Euro

34,9843

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Sadakatsiz 19. bölüm izle | Sadakatsiz son bölüm Kanal D tek parça izle

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi 19. bölümü ile yine izleyenleri ekranlara bağladı. Asya'nın gizemli arkadaşının Tekirdağ'a gelmesi Volkan'ın hoşuna gitmedi. Derin ise evi terk etti. Dizinin 19. yeni bölümünü kaçıranlar diziyi internetten izleme için araştırmaya başladı. Sadakatsiz 19. bölüm izle. Sadakatsiz 19. bölüm Kanal D'nin internet sitesinden izlenebilir. Sadakatsiz son bölüm Kanal D tek parça izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-26 16:43:13

Sadakatsiz 19. bölüm izle | Sadakatsiz son bölüm Kanal D tek parça izle

Kanal D'de her çarşamba günleri yayınlanan dizi reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. BBC yapımı olan “Doctor Foster” dizisinden uyarlanan Sadakatsiz'in 19. bölümü yine yehecanlı bir sonla bitti. Diziyi televizyondan izleyemeyenler Sadakatsiz 19. bölüm izlemek için internette araştırmaya başladı. Sadakatsiz 19. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm Kanal D'den tek parça olarak izlenebilir. Aşağıda vereceğimiz bağlantıya tıklayarak Sadakatsiz 19. bölüm izenebilir.

SADAKATSİZ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in olduğu Sadakatsiz 19. bölümü ile yine heyecanı zirveye çıkardı. Doktor Asya'nın gizemli üniversite arkdaşı'nın Tekirdağ'a gelmesi işleri değiştireceğe benziyor. Asya'nın yeni arkadaşının varlığı Volkan'ı rahatsız etmeye başladı. Asya ve arkadaşının peşinden İstanbul'a giden Volkan'ı evde sarsıcı bir sürpriz karşıladı. Volkan'ın güvensiz tavırlarından sıkılan Derin artık son sözü söyledi. Derin Volkan'ı terk ettiğini yazan bir mektubu Volkan'a bırakıp evi terk etti. Gönül ise Hicran'dan gerçekleri duyunca şok olur. Gönül Haluk'a hesap sorar ve durumu düzeltmesini ister. Haluk'un kendini savunması ve durumu anlatmasına izin vermeyen Gönül bu sorunun bir an önce çözülmesi için Haluk'a ultimatom verir.

sadakatsiz_19_bölüm

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM İZLE

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatisiz 18. bölümü kısa özei: Asya'nın Tekirdağ'ı terk etmekten vazgeçer. Bu karar Volkan'ı mutlu eder ancak Derin bu karar sonrasında adeta yıkılır. Asya evine davet ettiği Derin'e Volkan'ın kendisine karşı tutumunu anlatır. Derin bu anlatılanlara inanmıyormuş gibi görünür ama içinde fırtınalar kopar. Derin ile Volkan arasındaki uçurum giderek artar. Derin siir krizi geçirir. Volkan Asya'nın peşinden gitmeye devam ediyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Sadakatsiz dizisinin konusu herkes tarafından merak ediliyor. Dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alıyor. Dizinin ana konusunu aldatan bir koca ve aldatılan bir kadının hayatında yaşanan gelişmeler oluşturuyor. BBC yapımı olan “Doctor Foster” dizisinden çevrilen Sadakatsiz ülkemizde reytinglerde büyük başarı sağladı. Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali'nin (Alp Akar) hayatı bir aldatma olayı ile çıkmaza sürükleniyor. Volkan'ın karısı Asya'yı Derin adında bir kadınla aldatması ile başlayan olayları anlatan Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanıyor.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER

Cansu Dere (Asya Arslan), Caner Cindoruk (Volkan Arslan), Melis Sezen (Derin Güçlü), Eren Vurdem (Mert Gelik), Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik), Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik), Nazlı Bulum (Nil Tetik), Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü), EmirTaro Tekin (Selçuk Dağcı), Alp Akar (Ali Arslan), Özge Özder (Derya Samanlı), Burak Sergen (Haluk Güçlü),

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara