Dolar

32,3693

Euro

34,9545

Altın

2.325,65

Bist

9.086,70

Sadakataşı Türkiye Ramazan yardımlarını sürdürüyor

Ramazan faaliyetlerine ‘’Kardeşlikte Ramazan gibi olalım’’ çağrısıyla başlayan Sadakataşı Derneği yurt içinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırıyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-13 19:11:55

Sadakataşı Türkiye Ramazan yardımlarını sürdürüyor

Sadakataşı Derneği, ‘‘Kardeşlikte Ramazan gibi olalım'' çağrısıyla başladığı Ramazan yardımlarını Türkiye'de 20 ilde gerçekleştiriyor.

Sadakataşı Derneği, Ramazan ayı yardımları kapsamındaTürkiye'nin dört bir tarafındaki ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelere yardım ulaştırmaya başladı. Dernek,iftar sofraları kurup ihtiyaç sahibi ailelere zekât, kumanya ve bayramlık kıyafet yardımları sürdürmeye devam edecek.

5 bin aileye Ramazan kumanyası

Sadakataşı Derneği'nin Türkiye Ramazan faaliyetleri ile ilgili bilgi veren dernek Genel Başkanı Kemal Özdal, bu Ramazan'da da yoksul, ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere yardımlar ulaştırdıklarını söyledi. Türkiye'de 20 ilde yapılan yardımların hayırsever ve gönüllülerin destek ve katkılarıyla yürüdüğünü ifade eden Özdal, ‘‘Türkiye Ramazan yardımlarımı kapsamında 5 bin aileye kumanya, binlerce çocuğumuza bayramlık dağıtımı hedefliyoruz. Kuracağımız iftar sofralarında kardeşlerimizle bir araya geleceğiz.'' İfadelerini kullandı.

4_45

20 ile Ramazan yardımı

Dernek Türkiye yardımları kapsamında, Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır, İstanbul, Ağrı, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Kırklareli, Tokat, Eskişehir, Gümüşhane, Erzurum, Sinop, Bolu, Muş, Çorum, Şırnak, Bitlis ve Malatya'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmaya devam edecek.

Sadakataşı Derneği, başta Türkiye ve Gazze olmak üzere 25 ülkede gerçekleştireceği Ramazan çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerinin sofralarını bereketlendirmek için gıda kumanyası, fitre, fidye ve zekât dağıtımları yapacak. Düzenli kurulacak iftar sofralarında oruçlar açılacak. Ramazan ayı boyunca sürecek yardımlarla birlikte binlerce çocuğa bayramlık kıyafetler hediye edilecek.

5_30

Destek olmak için

Bu yılda Ramazan sevincini ihtiyaç sahipleriyle birlikte yaşamak için yardım çağrısında bulunan Sadakataşı Derneği, kumanya bedelini 120 TL, bayramlık bedelini 125TL, fitre bedelini 23 TL, iftar bedelini ise 20 TL olarak belirledi.

Ayrıca 2989 kısa mesaj hattından İFTAR yazıp sms göndererek iftar sofralarına katkıda bulunabilirsiniz, www.sadakatasi.org.tr sitesinden online bağış yapabilir ve derneğin 0216 614 0461 numaralı irtibat telefonundan zekât, sadaka, fitre, bayramlık, iftar ve kumanya bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

1_56

Haber Ara