Dolar

32,5130

Euro

34,9427

Altın

2.434,11

Bist

9.803,18

Sadakataşı Derneği Suriyelilerin yüzünü güldürdü

Sadakataşı Derneği, Ramazan çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği yardımlarla zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren Suriyelilerin yüzlerini güldürdü.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-11 12:03:57

Sadakataşı Derneği Suriyelilerin yüzünü güldürdü

Ramazan yardımlarını Türkiye dahil 21 ülkede “Paylaşmak bize yakışır'' çağrısıyla sürdüren dernek, Suriye'de savaş mağduru ailelere gıda kolisi dağıtımı, düzenli iftar organizasyonları ve yüzlerce yetime bayramlık dağıtımı gerçekleştiriyor.

Sadakataşı Derneği'nden yapılan açıklamada; "Bu Ramazan'da da dünyanın dört bir yanında ki mazlum halklara ulaşmaya çalışıyoruz. Suriye'de çatışmalar gölgesinde yaşamlarını sürdüren kardeşlerimizin Ramazan ayını bir nebzede olsa mutlu geçirmeleri için bölgede yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Ramazan sonrası Suriye yardımlarımız artarak devam edecek'' denildi.

kumanya_1

Sadakataşı Derneği Doğu Guta'dan İdlib ve Azez bölgesine göç eden 1600 aileye çay, un, toz şeker, pirinç, bulgur, makarna, reçel, irmik, mercimek, ay çiçek yağı, siyah zeytin, kuru fasulye, hazır çorba, tuz ve hazır tatlıdan oluşan Ramazan kumanyası dağıtımı gerçekleştirdi. Bölgede dernek tarafından düzenli iftar sofraları kurulurken, bayram ile birlikte yüzlerce yetime bayramlıklar hediye edilecek.

t (1)_1

Sadakataşı Derneği'nin başlatmış olduğu Suriye yardımları kampanyasına destek olmak için banka hesap numaralarına, www.sadakatasi.org.tr web adresinden ulaşabilir. Ayrıca tüm operatörlerden Suriye yazarak 2989'a SMS göndererek 5 TL destekte bulunabilir.

t (2)_1

Ayrıntılı bilgi için 0216 614 04 61 numaralı telefon ile dernek yetkililerine ulaşılabilir.

 

Haber Ara