Dolar

32,5246

Euro

34,9712

Altın

2.437,51

Bist

9.716,77

Saç ekiminde DHI yönteminin avantajları nelerdir?

Saç ekimi uzmanı Vedat Tosun, DHI saç ekimi yöntemi hakkında merak edilen soruları sizler için yanıtladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-07 20:29:08

Saç ekiminde DHI yönteminin avantajları nelerdir?

Vedat Tosun ayrıca, "Dhi saç ekim tekniği, Fue saç ekimi tekniğinin geliştirilmiş versiyonu olarak bilinir. Diğer saç ekimi yöntemlerine göre biraz daha zahmetli ve uzun süren DHI saç ekim tekniği sosyal hayata hızlı dönüş ve saç tasarımı açısından belli avantajlara sahiptir" dedi.

DHI saç ekiminde özel Choi kalemleri kullanılmaktadır. Saç kökleri kalem uçlarına hassas bir şekilde yerleştirilerek sonrasında direkt olarak ön, arka ve tepe bölgesindeki saçsız alanlara ekim gerçekleştirilmektedir. Saç ekiminde daha önce kanallar açılmaktaydı ve bu durum kanamayı arttırmakta ve iyileşme süresini uzatmaktaydı. Ancak DHI saç ekim tekniğinde kanallar açılmadığı için kanlanma daha az olmakta, kabuklanma iğne ucu kadar olmakta ve iyileşme süresi çok daha hızlı olmaktadır.

Peki DHI Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

DHI saç ekimi tekniği diğer yöntemlere göre biraz daha zahmetlidir ve daha uzun sürmektedir. Ancak sosyal yaşantıya hızlı dönüş ve saç tasarımı açısından avantajlıdır. Tabii ki saç ekimi yapacak kişinin eğitimini almış ve bu konuda deneyimli olması gerekiyor. DHI saç ekimi tekniği herkes için uygun değildir, bazı saç tipleri ve kafa şekillerinde FUE ya da FUT tekniği uygulanabilmektedir. Saç ekimi tekniğine doktor ile hastanın beraber değerlendirme yaparak karar vermesi daha uygun olacaktır.

Dhi saç ekimi fiyatları hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.medhairclinic.com

Haber Ara