Dolar

32,3691

Euro

34,9843

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Sabiha Gökçen yolcularına online alışveriş imkanı

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan seyahat edecek olan yolcular, shop@saw web sitesi üzerinden ister havalimanına gelirken yolda, ister havalimanında olsunlar diledikleri ürünün siparişini vererek online alışveriş yapabilecekler.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-11 19:55:27

Sabiha Gökçen  yolcularına online alışveriş  imkanı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Shop@Saw adını verdiği yeni e-ticaret projesiyle, yolcularına terminal içindeki mağazalardan istedikleri ürünü önceden satın alabilme imkanı sağlıyor.2014 yılından beri hayata geçirdiği dijital dönüşüm projeleri ile terminal içinde yolcularına zaman kazandıran İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), 2021'e de yeni bir dijital projeyle başladı. İSG, terminal içindeki mağazalardan alışveriş yapmak isteyen yolcularına uçuş öncesi zaman kazandırmak için shop@saw adı verilen yeni bir e-ticaret platformu geliştirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan seyahat edecek olan yolcular, shop@saw web sitesi üzerinden ister havalimanına gelirken yolda, ister havalimanında olsunlar diledikleri ürünün siparişini vererek online alışveriş yapabilecekler.

Shop@saw web sitesi içerisinde gıdadan hediyelik eşyalara kadar birçok seçenek bulunuyor. Alışveriş yapmak isteyen yolcular, shop@saw web sitesine giriş yaptıktan sonra seçtikleri ürünü alışveriş sepetine ekleyip ardından ödeme yaparak alışverişi tamamlayacak ve satın aldıkları ürünleri ilgili markanın terminal içindeki mağazalarından teslim alabilecekler.

 Malaysia Airports Grup CEO'su Dato 'Mohd Shukrie Mohd Salleh, 'Dünyanın en büyük beş havalimanı operatörü grubundan biri olarak elbette Sabiha Gökçen'in ve diğer tüm havalimanlarımızın geleceğe hazır olmasını istiyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sunacağımız e-ticaret platformu, grup olarak yolcu deneyimini iyileştirmek için teknolojiden ve dijital gelişmelerden yararlandığımız daha geniş ölçekli ‘Airports 4.0' planımızın bir parçasını oluşturuyor. Tüketicilerin hızla değiştiği bir dönemin içinden geçerken çevik ve güncel kaldığımızdan emin olmalıyız. Bu nedenle, shop@saw e-ticaret platformumuzu devreye almak, bizim için dijitalleşme yolculuğunda önemli bir adımı temsil ediyor.' dedi.

'Havacılık sektörü toparlanmaya devam ederken yeni platformumuz havalimanındaki mağazaların müşterilere ulaşmasını fiziksel mekanlarının ötesine taşımaları için bir fırsat da verecek.' diyen Salleh, uygulamanın yolculara kolay erişim olanağı sunarken ürünlerini uçuştan önce satın alma konusunda verimliliği artırdığını, Kovid-19 pandemisinden etkilenen işletmelerin toparlanmasına da destek olduklarını dile getirdi.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara