Dolar

32,4932

Euro

34,9484

Altın

2.439,44

Bist

9.716,77

Şaban Dişli, AK Parti'deki görevinden istifa etti

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı'na atanan Şaban Dişli, görevinden istifa etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-19 16:36:35

Şaban Dişli, AK Parti'deki görevinden istifa etti

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı'na ağustos ayında atanan Şaban Dişli, görevinden istifa etti.

Habertürk'te yer alan habere göre Şaban Dişli, istifa gerekçesini "Hem Cumhurbaşkanı hem de AK Parti'nin bu süreçte çok fazla gündemde olması ve tartışmalara konu olması" olarak açıkladı.

"ARKADAŞLARIMIN YORUMLARI BENİ RAHATSIZ ETTİ"

Hürriyet'te yer alan habere göre Dişli, bugün genel merkeze verdiği istifa dilekçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek şöyle dedi:

"Bu şerefli göreve atanmamın ardından gerek basın gerek sosyal medya gerekse parti içinden birçok arkadaşımın yorumları beni son derece rahatsız etti. Etmeye de devam ediyor. Partime ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman hangi makam ve mevkide olursa hizmet etmeyi bir onur olarak kabul ediyorum. Partimi ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'ı haksız yere daha fazla yıpratmamayı teminen bu kutlu görevden istifa ettim."

15 Temmuz darbe girişiminin önemli isimlerinden olduğu iddia edilen eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin de abisi olan Şaban Dişli'nin partide üst düzey görevde kalması başta muhalefet partileri olmak üzere kamuoyundan da büyük tepki almıştı.

ŞABAN DİŞLİ KİMDİR? BİYOGRAFİSİ İÇİN TIKLAYIN...

Haber Ara