Dolar

32,3282

Euro

35,0649

Altın

2.282,13

Bist

8.998,75

Saadet Partisi 23 Haziran için kararını verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından 23 Haziran’da kendi adayıyla devam edip etmeyeceğini açıkladı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-14 15:54:51

Saadet Partisi 23 Haziran için kararını verdi

Saadet Partisi, İstanbul'daki yenilenecek seçimlere 31 Mart'taki adayı Necdet Gökçınar ile katılacağını açıkladı.

YSK'nın İstanbul'daki seçimlerin iptaline karar vermesi ve 23 Haziran'da yenilenmesini istemesinin ardından Saadet Partisi'nin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyordu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, süreçle ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu'nun mesajları şöyle:

"İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız.

Artık bu seçimde İstanbul 16 milyon değil 82 milyondur. İstanbul Türkiye'nin kalbidir ve İstanbul'un yorulması Türkiye'nin yorulması demektir. Bu sorumlulukla verdiğimiz karar Türkiye'mizin önünü açmaya yöneliktir.

Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz.

Bu seçimlerin İstanbul'umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz. 23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun."

Haber Ara