Dolar

32,4906

Euro

34,9589

Altın

2.435,08

Bist

9.716,77

Rus sitesine göre tarihin en güzel Prensesleri

Rus APFRI web sitesine göre tarihin en güzel prensesleri şunlar: Firavun Akhenaten, Kleopatra, Nefertiti, Isabella, Gayatri Devi, Grace Kelly, Prenses Marie..

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-04 23:59:05

Rus sitesine göre tarihin en güzel Prensesleri

 

prens1_1

Rus APFRI web sitesi, tarihin en güzel prensesleri hakkında bir rapor yayınladı: Binlerce yıldır, özellikle prestijli ve kraliyet ailelerine mensup güzel kadınlar, prenslerin ve cemaatçilerin dikkatini çekti.

Arab21 tarafından yayınlanan bir rapora göre, web sitesi Kraliçe Nefertiti'nin popülerlik açısından Kleopatra'nın ardından ikinci geldiğini ve eşi Firavun Akhenaten'ın Mısır'ın yönetiminde M.Ö. 14. yüzyılda yer aldığını söyledi. Bu çift Hama Aton'du ve Mısırlıları tanrı Athen'e ibadet etmek için birleştirmeye çalışıyorlardı.

FİRAVUN_2

NEFERTİNİ BAZEN KENDİNİ
ERKEK OLARAK GİZLİYORDU

Tarihçiler, Nefertiti'nin kocasından daha az akıllı ve etkili olmadığını ve bazı gerekli bilgileri almak ya da bir anlaşma yapmak için bazen kendini bir erkek olarak gizlemek zorunda kaldığını söylüyor. Kraliçe, güzelliği ile tanınıyordu, belki 1913'te bulunan heykel tarafından onaylandı.

Web sitesi, Kral Manuel I ve Marie Arguan'ın 1503 doğumlu kızı Isabella'nın güzelliği ve eğitimi ile tanındığını söyledi.

Prenses Isabella, 1526'da Carlos V ile evlenerek Kutsal Roma İmparatorluğu'nun İmparatoriçesi oldu.

Evlilikleri tamamen politik amaçlı olsalar da, çift birbirlerine âşık olmuş ve prensesin hamilelikten kaynaklanan komplikasyonları nedeniyle öldüğü 1539 yılına kadar devam etmiştir.

Tarihsel kaynaklar, karısının ölümünden sonra, Carlos Haddad'ın hayatının geri kalanında siyah giymek zorunda kaldığını ve evlenmeyi reddettiğini doğruladı.

prenses2

Jaipur krallığının son yöneticisi Gaatari Devi, 1919'da Londra'da doğdu, Avrupa'da eğitim gördü ve gençliğinde dikkat çekici bir güzelliğe sahipti.

Gayatri Devi, üçüncü karısı olmak için Jaipur Kralı ile evlendi. Gayatri Devi, etkinliği, nezaket ve hayırseverlik sevgisiyle tanınıyordu. Vogue dergisine göre, Devi 20. yüzyılın en güzel kadınlarından biri.

prenses3_1

GRACE KELLY GÜZELLİĞİ
EV ZERAFETİ İLE TANINIYOR

Grace Kelly, Monaco Prensi ile evlenmeden önce temsil edildi, burada üç filmde Alfred Hitchcock tarafından oynadı ve eleştirmenler ve izleyiciler arasında popüler oldu.

Grace Kelly güzelliği ve zarafeti ile tanınır. Kelly, 1955'te Monako Prens Rainier III ile tanıştı ve dünyanın prenses listesine girmesine yardımcı oldu.

1956'da Prens'le evlendikten sonra, Kelly, dünyayı tamamen kraliyet görevlerine adamak için oyunculuk dünyasından emekli oldu.

 prenses5.

Kral Fouad I'in kızı Prenses Fawzia'nın lüks bir yaşam sürdüğünü ve iyi bir eğitim aldığını söyledi. Fawzia, 1939'da İran'ın Kraliyet Prens Muhammed Rıza ile evlenerek İmparatoriçe haline geldi.

Fawzia'nın o dönemde sahip olduğu güzellik ve servete rağmen, bazıları Fawzia'nın hayatının berbat olduğuna inanıyor.

prenses4

Alfred Ernst Albert ve Prenses Maria Alexandrovna'nın kızı Prenses Marie, 1875'te doğdu. 1893'te Romanya'nın Kraliyet Prensi Franz Ferdinand ile evlendi.

Tarihçiler, Maria'nın çok zeki ve etkili olduğunu; kacasının aldığı kraliyet kararlarında büyük etkisi olduğu belirtildi. 

son
İnternet sitesine göre, Romanya prensesi çok güzeldi ve mavi gözlerinin güzelliği ve yumuşak bukleli saçlarıyla tanınıylordu. Kral Ferdinand'dan altı çocuğu oldu., siyasi yaşama olan yoğun ilgisi ve İkinci Dünya Savaşı sırasında hemşire olarak çalışması dikkati çekti.

Haber Ara