Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

Roberto Mancini kendine takım arıyor

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Güney Afrika Milli Takımı'nın başına geçmek için federasyona teklifte bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-19 18:57:27

Roberto Mancini kendine takım arıyor

Güney Afrika Milli Takımı, teknik direktör Ephraim Mashaba ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına girdi. Boş koltuk için ideal ismi aradığını duyurdu. Mashaba'nın görevine Aralık'ta son verilirken, o günden bu yana henüz bir atama yapılmadı.

Güney Afrika Futbol Federasyonu, konuyla ilgili bir duyuru yaparak, boş koltuk için kendilerine bu süreçte bir çok başvuru olduğunu açıkladı. Takımın yeni çalıştırıcısı olmak üzere içlerinde ünlü isimlerin de olduğu bir çok teknik adamın başvurduğunu belirtti ve 'kazanan' adayın şubat sonuna dek açıklanacağını iletti.

"TAKIMI BANA VERİN" DEMİŞ

İçlerinde Trabzonspor'un eski hocası, şu anki Kamerun teknik direktörü Hugo Broos'un da bulunduğu isimler şöyle: Roberto Mancini, Trapattoni, Hassan Shihata, Samson Siasia, Lothar Mattheus, Bernd Schuster.

KARİYERLİ İSİMLER SIRAYA GİRDİ

Bafana Bafanaların başına geçmek isteyen isimler arasında dünya çapında isimlerin olması dikkat çekti. Son olarak geçtiğimiz sezon Inter'den ayrıldığından beri boşta olan Mancini ve en son iki yıl önce Malaga'yı çalıştıran Schuster en çok dikkat çeken isimler oldu. Trapattoni de yaklaşık altı yıldır takım çalıştırmıyordu.

Haber Ara