Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Rize'de sele kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Rize'nin Fındıklı ilçesine bağlı Beydere köyünde, üç gün önce şiddetli yağışta sele kapılarak kaybolan 12 yaşındaki Efecan Işıklar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-04 17:20:12

Rize'de sele kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Rize'nin Fındıklı ilçesine bağlı Beydere köyünde, üç gün önce şiddetli yağıştasele kapılarak kaybolan 12 yaşındaki Efecan Işıklar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

AA'nın haberine göre; Efecan Işıklar'ın bulunması amacıyla Beydere Deresi boyunca AFAD ve AKUT ekiplerince yürütülen çalışmalara, DSİ ve İl Özel İdaresi ekipleri de iş makineleri ile katıldı.

Çalışma kapsamında iş makineleri, dere yatağındaki hafriyatı boşaltarak kamyonlara yüklemeye başladı. İş makinelerine eşlik eden AKUT ekipleri ve Işıklar'ın yakınları, küçük çocuğun izine rastlanması umuduyla çalışmaları takip ediyor.

Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıp çocuğu bulmak için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek, "DSİ ve Özel İdare Müdürlüğüne ait iş makineleri ile iki koldan arama çalışması yürütülüyor. Dere yatağında, sel sularının sürüklediği malzeme yığılması nedeniyle zorlu şartlar var. Tüm hızla arama çalışması sürüyor. İnşallah yavrumuzu buluruz." dedi.

Karaman, ilçede kapalı köy yolu bulunmadığını, hasarlı yolların onarımına başlayacaklarını bildirdi.  

 

Haber Ara