Dolar

32,5631

Euro

34,7032

Altın

2.496,42

Bist

9.524,59

Riekerink'in memnun olmadığı 2 futbolcu var

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, yönetime verdiği raporda Semih ve Chedjou'dan memnun olmadığını belirtti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-11 11:21:48

Riekerink'in memnun olmadığı 2 futbolcu var

Milli maç arasını iyi değerlendiren Galatasaray, Levski Sofia'yla bir hazırlık maçı oynamış ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmasını bilmişti.

Bu arada teknik direktör Jan Olde Riekerink, forma şansı bulamayan oyuncuların durumunu görme şansı bulurken, yönetime takviye istediği bölgelerle ilgili bir transfer raporu sundu.

semih_2151

STOPER İSTİYOR

Aurelien Chedjou ve Semih Kaya'nın performansını beğenmeyen Hollandalı çalıştırıcı, ilk iş olarak ocak ayında stoper istiyor.

Yönetime "Chedjou ve Semih ellerinden gelen çabayı gösteriyor ancak ikisi de beklentilerimin çok altında kaldı. Eğer ligde sorun yaşamak istemiyorsak mutlaka stoper almalıyız" dediği öğrenilen Riekerink'in Hamit Altıntop'un durumuna göre de orta sahaya bir takviye isteyebileceği belirtildi.

HAMİT DÜZELİRSE TRANSFERE İHTİYACIM YOK

Deneyimli teknik adam yönetime "Eğer Hamit'ten yararlanabilirsem onun mevkisinde başka bir transfere ihtiyacım yok" dedi.

Riekerink, raporunda sakatlıklara da yer vererek sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle tam kadroyla çalışma fırsatı bulamadığını ve onların dönmesiyle birlikte başarılı sonuçlar alacaklarını ifade etti.

Haber Ara