Dolar

32,3326

Euro

35,1213

Altın

2.302,72

Bist

9.079,97

Rıdvan Dilmen, 'Evet' kampanyası başlattı, destek büyüdü!

Rıdvan Dilmen, 'Evet' kampanyası başlattı, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz'dan destek geldi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-24 22:59:01

Rıdvan Dilmen, 'Evet' kampanyası başlattı, destek büyüdü!

Eski futbolcu Rıdvan Dilmen​, Twitter'da 'Güçlü Türkiye için evet' ​kampanyası​ başlattı. Dilmen'in çağrı yaptığı Arda Turan da yayınladığını video ile 'evet' dedi. Arda'nın ardından Burak Yılmaz ve Murat Boz'da başkanlık sistemini getirecek olan kampanyaya destek oldu.

Ajanslarda yer alan habere göre; Rıdvan Dilmen, başkanlık sistemini öngören ve ‘tek adam' sitemini kuracağı iddiasıyla eleştirilen anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sosyal medya üzerinden 'Güçlü Türkiye için evet' sloganıyla bir kampanya başlattı.

Twitter'daki hesabından bir video yayınlayan Dilmen, "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" dedi.

Dilmen, A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'a seslenerek, "Sevgili Arda sen de var mısın? diye sordu.

Dilmen'e cevap veren Arda Turan “Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım" diyen Arda, "Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim" ifadelerini kullandı.

Arda'nın çağrısına cevap veren Burak Yılmaz da, "Güçlü bir Türkiye için ben de varım" sözleriyle şarkıcı Murat Boz'a seslendi.

Murat Boz da Arda ve Burak ile aynı ifadeleri kullanarak Abdulkadir Karagöz isimli bir arkadaşına çağrı yaptı.

Haber Ara