Dolar

32,3980

Euro

35,1997

Altın

2.324,72

Bist

9.079,97

Rektörlük aday adaylığı başvuruları başladı

YÖK, 19 üniversiteye yapılacak rektör ataması için aday adaylarının bugünden itibaren 28 Kasım 2016 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar başvurabileceği duyuruldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-21 12:24:21

Rektörlük aday adaylığı başvuruları başladı

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) yapılan açıklamada, "Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi", "Ardahan Üniversitesi", "Artvin Çoruh Üniversitesi” "Bartın Üniversitesi", "Batman Üniversitesi", "Bitlis Eren Üniversitesi", "Çankırı Karatekin Üniversitesi", "Gümüşhane Üniversitesi", "Hakkari Üniversitesi", "Iğdır Üniversitesi", "İzmir Bakırçay Üniversitesi", "İzmir Demokrasi Üniversitesi" "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi", "Kırklareli Üniversitesi", "Kilis 7 Aralık Üniversitesi", "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi", "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi", "Siirt Üniversitesi" ve "Yalova Üniversitesi"ne rektör ataması yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, aday adaylarının bugünden itibaren 28 Kasım mesai saati bitimine kadar YÖK Başkanlığı'na başvurabileceği belirtildi.

Rektör ataması için aday adayı başvurusunda bulunacak kişilerde, "Profesör olarak en az üç yıl görev yapmış olması, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine göre devlet memuru olarak istihdam edilebilmek için engel bir halin bulunmaması, rektör olarak atama işleminin ikmal edildiği tarih itibarıyla 67 yaşını tamamlamamış olması" şartlarının arandığı kaydedildi.

Açıklamada, aday adayı tarafından bizzat ya da posta ile YÖK Başkanlığına iletilebilecek başvuru formlarının ayrıca "[email protected]" mail adresine de elektronik postayla gönderilebileceği kaydedildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara