Dolar

32,5461

Euro

34,8837

Altın

2.436,27

Bist

9.735,29

Rektör Mustafa Ünal'dan vizelere cuma namazı ayarı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, bir öğrencinin sosyal paylaşım sitesi üzerinden, vize sınavıyla Cuma namazı saatinin aynı saate denk gelmesini içeren mesajı karşısında gerekli düzenlemenin yapılacağını söyledi. Rektör 'Allah kabul etsin' diye de ekledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-27 14:01:07

Rektör Mustafa Ünal'dan vizelere cuma namazı ayarı

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Prof. Dr. Ünal. bugün Twitter'dan kendisine yapılan yeni bir çağrıyı yanıtsız bırakmadı. AÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi 'Göksel Muhammed' kullanıcı adlı öğrenci, Prof. Dr. Ünal'a "Hocam, size durumumuzu açıklamak istiyoruz. Vize sınavımız ile Cuma namazımız çakışıyor. Bu konuda sizden yardım istiyoruz" diye paylaşımda bulundu.

Öğrencisinin paylaşımını değerlendiren Prof. Dr. Ünal, "Bu konuda gereken değişiklik yapılıyor. Allah kabul etsin" diye karşılık verdi. Olumlu yanıt alan öğrenci ise "Hocam Allah sizden razı olsun" diyerek teşekkür etti.

Prof. Dr. Ünal ve öğrencinin paylaşımları kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Bu konuda gereken değişiklik yapılıyor. Allah kabul etsin. https://t.co/YhjqgefZ7p — MUSTAFA ÜNAL (@profmustafaunal) 26 Mart 2017

YARIM SAATLİK ERTELEME YAPILDI

AÜ Rektörlüğü, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde 31 Mart Cuma günü saat 13.30'da yapılacak sınavın yarım saat ileriye ertelenerek saat 14.00'te gerçekleştirileceğini bildirdi.

ÖĞRENCİSİNİN TELEFON FATURASINI ÖDEMİŞTİ

Ünal, sosyal medya hesabı twitter'dan kendisine ulaşan AÜ öğrencisi Baran Elbir'in yardım isteği karşısında, 92.60 TL'lik cep telefonu faturasını ödemiş, öğrencisine destek olmuştu. Öğrencileriyle bir aile gibi olduğunu belirten Prof. Dr. Ünal, kendisine ulaştırılan her soruna çözüm bulduğunu söylemişti.

tweet_1

Haber Ara