Dolar

32,3811

Euro

35,0435

Altın

2.326,11

Bist

9.128,31

'Reina saldırganı' olduğu iddia edilen Maşrapov konuştu

Basında 'Reina saldırganı' olduğu iddiasıyla fotoğrafı yayınlanan Kırgızistan vatandaşı Yahya Maşrapov, açıklama yaptı...

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-05 02:34:53

'Reina saldırganı' olduğu iddia edilen Maşrapov konuştu

Basında 'Reina saldırganı' olduğu iddiasıyla fotoğrafı yayınlanan Kırgızistan vatandaşı Yahya Maşrapov, kendisiyle ilgili yalan haberler yapan Türk basınını mahkemeye vereceğini söyledi.

Sputnik'in aktardığı habere göre; Kırgız basınına göre Maşrapov, "Bazı Türk basını benimle ilgili yalan haberler ve bilgiler yazdı. Böylece şahsiyetime, onur ve şerefime, ayrıca da Kırgızistan ve tüm Kırgız halkına zarar verdiler. Yalan haberleri yazan bazı Türk basını olayla ilgili yalanlama haberi de yapmadı. Mahkemeye başvurarak onlardan resmi özür dilemelerini sağlayacağım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Dün Kırgızistan Ulusal Güvenlik Komitesi Basın Sözcüsü Rahat Süleymanov, Kırgızistan vatandaşı Maşrapov'un olayla ilgisi bulunmadığını açıklamıştı. Daha önce, yeni yıl gecesi İstanbul'daki Reina isimli gece kulübünde meydana gelen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırının zanlısı olduğu iddiasıyla basında fotoğraf ve videoları yer alan şüphelinin Maşrapov olduğu iddia edilmişti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara