Dolar

32,5533

Euro

34,8507

Altın

2.428,39

Bist

9.722,09

Recep Akdağ: Baykal özür dilesin

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Trabzon'daki sözleri sebebiyle milletten özür dilemesi gerektiğini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-17 13:29:40

Recep Akdağ: Baykal özür dilesin

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Sağlık Bakanı Akdağ, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Trabzon'da yaptığı açıklamaya değinerek, Baykal'ın sözlerinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Akdağ, şunları kaydetti:

"Benim edebim müsaade etmez onu tekrarlamaya. Buradan, Erzurum'dan, Pasinler'den, Sayın Deniz Baykal'a sesleniyorum. Yaptığı hatayı derhal görsün. Çıksın bütün milleten özür dilesin. Ne söyledi biliyor musunuz 'Bu kadar güç bir adama verilmez, peygambere bile verilse...' devamını ben söylemiyorum.

Kalksın, özür dilesin. Bu milletin böyle laflara tahammül etmesi imkansızdır. Rencide olduk. Siyaset, politika yapacağım diye bu milletin değerlerine laf söyletmeyiz. Laf söyleyemeyeceğinizi de 16 Nisan'da bu millet size gösterecek. O hadsizliğin cevabını o gün alacaksınız. Yakışır mı, böyle bir benzetme yapılır mı?"

NE OLMUŞTU?

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'şunLArı söylemişti:

Beşer şaşar. Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın, olmaz. Kimseye bu yetki verilmez. Verilmemelidir."

Haber Ara