Dolar

32,3595

Euro

35,0062

Altın

2.323,05

Bist

9.079,97

Rasim Öztekin öldü mü? Rasim Öztekin kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Oyuncu Rasim Öztekin'in hayatı merak konusu oldu. Son olarak Seksenler dizisi ile izleyici karşısına çıkan Öztekin'in kalp krizi geçirdiği bildirilmişti, Bakan Fahrettin Koca konu hakkında açıklamada bulundu. Oyuncunun sevenleri ise, 'Rasim Öztekin'in sağlık durumu nasıl, öldü mü?' sorusunu aratıyor. Peki, Rasim Öztekin nereli, kızı kim?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-08 22:21:50

Rasim Öztekin öldü mü? Rasim Öztekin kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Sanat dünyasının önde gelen oyuncularından Rasim Öztekin, kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı. Vatandaşlar, 'Rasim Öztekin neden öldü?' araması yapıyor. Öztekin, İstanbul'da doğdu. Kızı Pelin Öztekin de babası gibi oyunculuk kariyeri ile tanınır. Televizyon şov programlarının yanı sıra köşe yazarlığı gibi işlerde yapmıştır. Seksenler'de Fehmi karakteri ile sevenleri ile buluşan Rasim Öztekin'in biyografisi ise haberimizde...

RASİM ÖZTEKİN KİMDİR?

Öztekin, 14 Ocak 1959 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu Pelin Öztekin'in babası olan usta isim, İstanbul'daki Galatasaray Lisesinin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun oldu. Sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Nöbetçi Tiyatro'da amatör çalışmalarla edindi. Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel olarak tiyatro sanatçılığına başladı. 2016 yılında Kel Hasan Efendi'nin kavuğu, Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredildi. 20 Eylül 2020 tarihinde ise kavuğu Şevket Çoruh'a devretti.

Rasim Öztekin,1992-1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı “2071'de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Youtube kanalından yayınlar yapmaktadır.

RASİM ÖZTEKİN ÖLDÜ MÜ?

62 yaşındaki oyuncu Öztekin'in, 7 Mart günü öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaştığı öğrenildi. Kalbi duran sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü.

Oyuncunun kızı Pelin Öztekin, sosyal medyadan babası için kana ihtiyaç olduğuna yönelik paylaşımda bulundu. Ardından "Şu an için kana ihtiyaç kalmadı. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Dualarınız babamla olsun." dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara