Dolar

32,3704

Euro

34,9837

Altın

2.326,16

Bist

9.071,41

Ragland, 'Karşıyaka Arena' için sabırsız

Ragland, 'Karşıyaka Arena' için sabırsız

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-24 12:36:43

Ragland, 'Karşıyaka Arena' için sabırsız
Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın Emporio Armani Milano'dan transfer ettiği oyun kurucu Joe Ragland, taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Ragland, basketbol şubesinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Basketbol Süper Ligi'nin Avrupa'nın en sert liglerinden biri olduğunu belirterek, takımlarda çok iyi oyuncuların yer aldığını ancak kendisinin de her zaman üst seviyede mücadele ettiğini kaydetti.

Takımın geçen sene yakaladığı başarının sürekliliği için elinden geleni yapacağını bildiren Ragland, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden bütün takımlar ve oyuncular çok önemli ve başarılı. Hiçbir takımı yukarıda ya da aşağıda görmüyorum. Oradaki bütün takımlar üst düzeyde. Çok çalışarak, motivasyonumuzla her şeyi yapabiliriz."

Ragland, daha önce Karşıyaka Arena'ya deplasman için geldiğini anımsatarak, "Burası deplasman takımları için cehennem gibi oluyor ama ev sahibi takım içinse adeta ikinci ev gibi. Buradaki atmosfer çok güzel. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Henüz İzmir'i gezme fırsatı bulamadığını kaydeden Ragland, "İzmir, 'mutlu insanların yaşadığı bir şehir' gibi. Karşıyaka'yı bile tam anlamda göremedim ama herkes çok mutlu ve sıcakkanlı gözüküyor" diye görüş belirtti.

Ragland, hazırlık döneminin yoğun geçtiğini vurgulayarak, "Yorucu bir hazırlık döneminden geçiyoruz ama lige çok iyi hazırlanarak, üst seviyede mücadele etmek istiyoruz. Takımda yakaladığımız arkadaşlık ve yakınlığın da bunda etkili olacağına inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Ara