Dolar

32,5991

Euro

34,8085

Altın

2.499,01

Bist

9.448,13

Putin’den, Kadirov’a tümgeneral rütbesi

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisine tümgeneral rütbesi verdiğini belirtti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-24 07:52:08

Putin’den, Kadirov’a tümgeneral rütbesi

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendisine tümgeneral rütbesi verdiğini belirtti.

Ramzan Kadirov, Rus sosyal paylaşım sitesi Vkontakte hesabından yaptığı açıklamada, “Telefon görüşmesi sırasında, Devlet Başkanı kendisi emri okudu ve beni tebrik ederek başarıların devamını diledi. Bu, çok değerli olan yüksek bir takdir” ifadesini kullandı.

son2_3

Haberi, tüzüğe uygun olarak 'hazır ol duruşuna geçerek' dinlediğini söyleyen Kadirov, “Devlet Başkanı'mızın sadık piyadesi olduğumu her zaman söylemişimdir ve bir kez daha tekrar ediyorum. Onun en zor emrini nerede olursa olsun yerine getirmeye hazırım. Bunun için her şeye sahibiz, irade, kararlılık, tam hazır olma durumu, teknik ve kimsenin soru işareti kalmasın diye federal yapıların yasal olarak sunduğu silah” dedi.

Kaynak: Sputnik

Haber Ara