Dolar

32,3373

Euro

34,9656

Altın

2.325,93

Bist

9.103,08

Putin’den, düşmanlarına gözdağı!

İktidara gelişinin 20. yılı nedeniyle TASS ajansına konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, 2. Dünya Savaşı gibi bir saldırı planlayan olursa, “Aynısını tekrarlarız. Bize kılıçla gelenin ölümü, kılıçtan olur” dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-10 15:40:10

Putin’den, düşmanlarına gözdağı!

TASS ajansına konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, 2. Dünya Savaşı gibi bir saldırı planlayan olursa, “Aynısını tekrarlarız. Bize kılıçla gelenin ölümü kılıçtan olur” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iktidara gelişinin 20. yılı nedeniyle TASS ajansının hazırladığı “Putin'e 20 Soru” projesinde bu kez “Rusya'nın düşmanlarına” seslenerek, sert mesajlar verdi.

Putin, “Sovyetler Birliği, Nazi Almanyası tarafından korkunç, affedilmez bir saldırıya maruz kaldı. 27 milyon insanı kaybettik. Dünyadaki hiçbir ülke bu kadar büyük bir kayıp yaşamadı. Rusya, Nazi Almanya'sının Sovyetler Birliği'ne saldırısını tekrarlamaya cesaret edecek herhangi bir saldırgana cevap vermeye hazır ” dedi.

Videosu bugün yayınlanacak olan söyleşide Rusya Devlet Başkanı Putin, 2. Dünya Savaşı gibi bir saldırı planlayan olursa, “Aynısını tekrarlarız” diyerek, Rusya'da sık kullanılan bir sloganı dile getirdi. 

2. Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'sının Sovyetler Birliği'ne (SSCB) saldırısı bağlamında yorum yapan Putin'in söyleşide sarf ettiği şu cümle, Rus medyasından “anons” olarak altı çizilerek paylaşılıyor:

“Eğer birileri benzer bir şeyi tekrarlamaya cüret ederse, hazırız. Bize kılıçla gelenin ölümü, kılıçtan olur."

Kaynak: https://putin.tass.ru/en

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara