Dolar

32,4690

Euro

34,9463

Altın

2.437,64

Bist

9.716,77

PUBG, CS:GO Ölüm maçını ' Arena Modu 'adıyla oyununa getiriyor

PUBG yetkilileri, rekabetin daha da kızışacağı ' Arena Modu 'nu yarın yayınlıyacaklarını açıkladı. PUBG Arena modu nedir? ı. PUBG Arena modu ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-17 16:40:49

PUBG, CS:GO Ölüm maçını ' Arena Modu 'adıyla oyununa getiriyor

Dünyanın en fazla oynanan Battle Royale oyunu PUBG'den yine kullanıcılarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Şirket, PUBG'nin battle royale ruhu ile CS:GO'nun taktiksel ruhunu birleştirmeyi amaçlıyor. Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalara göre yarından itibaren PC platformunda yayında olacak. PUBG'nin Arena Modu, Miramar, Sanhok ya da Erangel haritalarında deneyimlenebilecek. Takımlar halinde oynanabilecek olan modda, diğer takımlar ile savaşacak ve onları yenmeye çalışacağız. CS GO'nun ölüm maçını andıran bu mod, her alt ettiğimiz düşman başına bize para verecek ve bu sayede daha gelişmiş silahlar alabileceğiz. 

Her ne kadar bütün silahları satın alabilecek parayı biriktirsek dahi haritanın değişikliğine göre en uygun silahı seçmeliyiz aksi takdirde rakipleri avlayamadan ölüm ekranı ile karşı karşıya kalabiliriz. PUBG'nin Arena Modu'nda takım arkadaşını canlandırmak da zorlaşacak. Çünkü bu mod, bizlere takım arkadaşını canlandırmak için sadece 5 saniye süre veriyor. Ayriyeten kazanmak isteyen takımlar, bu modda taktik ve planlamalarının diğer oyun modlarından daha titiz bir şekilde hazırlamaları gerekiyor. 

PUBG-Mobile

Geliştirici ekibin açıklamalarına göre PC oyuncuları, Arena Modu'nu ilk olarak 18-21 Eylül tarihlerinde oynayacaklar. Modun ikinci etabıysa 25-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Konsol oyuncularıysa bu moda kavuşmak için bir süre daha bekleyecekler. Yapılan açıklamalara göre konsol oyuncuları, Arena Modunu ilk olarak 25-28 Eylül tarihlerinde deneyebilecekler. 2-5 Ekim tarihleri arasında da bu mod, ikinci kez oynanabilir olacak.

Haber Ara