Dolar

32,3264

Euro

35,0746

Altın

2.300,17

Bist

8.994,25

Profilo sizi evde yalnız bırakmıyor

Çocuk kilidi ve uyku modu gibi güvenli kullanım seçeneklerinin yanında; dokunmatik kontrol paneli ve taşma önleme teknolojisi ile hayatı kolaylaştıran Kahvedan’ın sesli uyarı sistemi sayesinde kahve pişene kadar başında beklemek de gerekmiyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-31 12:22:14

Profilo sizi evde yalnız bırakmıyor

Ailece birlikte vakit geçirdiğimiz şu günlerde, kurduğumuz sofralar her zamankinden çok daha fazla anlam kazanıyor. Birbirinden leziz, sağlıklı yemeklerden oluşan güzel bir sofra için de Profilo yine hayatı kolaylaştıran ürünleriyle en büyük yardımcınız olacak. Bu ürünlerden biri de mutfakların vazgeçilmezleri arasına girmeye aday Profilo ankastre beyaz beyaz cam fırınlar.

3D sıcak hava dolaşımı ile içindeki ısıyı eşit olarak dağıtarak ideal pişirme imkanı sunarak aynı anda 3 farklı yemeği yapmanıza olanak sağlayan bu şık cam fırınlar, tek seferde tüm ev halkını memnun edecek leziz yemekler yapmanıza olanak veriyor. Üstelik de tatlarını birbirine karıştırmadan…Örneğin; üst tepside sağlıklı bir balık, ikinci tepside kuru yemiş ve meyvelerle zenginleştireceğiniz sağlıklı bir muffin tarifini uygularken en altta da şöyle leziz bir fırında makarna pişirerek tek seferde sofranızı donatabilirsiniz.

Bol köpüklü Türk Kahvesi keyfi

Peki, tüm bu koşuşturmanın sonunda hazırlanan leziz ve sağlıklı yemek sonrasında güzel bir kahve keyfine ne dersiniz? İşte bu nokta da Profilo Kahvedan ile bu dileğinizi keyifle gerçekleştirebilirsiniz. Bol köpüklü Türk kahvesini en iyi şekilde sunan Kahvedan, aynı anda 6 fincan kahve yapma özelliği ve küçük, orta, büyük olmak üzere, üç farklı fincan seçeneği ile her seferinde Türk kahvesi tutkunlarının kahve keyfini zevke dönüştürüyor.

Çocuk kilidi ve uyku modu gibi güvenli kullanım seçeneklerinin yanında; dokunmatik kontrol paneli ve taşma önleme teknolojisi ile hayatı kolaylaştıran Kahvedan'ın sesli uyarı sistemi sayesinde kahve pişene kadar başında beklemek de gerekmiyor. Benzerlerine oranla çok sessiz çalışan Kahvedan ayrıca kolayca doldurulabilen ve çıkartılıp temizlenebilen su haznesi ve 1,2 litre su kapasitesi ile uzun süre kullanım imkanı sağlıyor.

 

Haber Ara