Dolar

32,3738

Euro

35,0060

Altın

2.325,66

Bist

9.108,70

Profilo'dan pratik ve hijyenik ürün hizmeti

Profilo bulaşık makinesinden buzdolabı ve çamaşır makinesine hijyen özellikleriyle öne çıkan ürünleriyle yanınızda olmaya devam ediyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-25 14:16:04

Profilo'dan pratik ve hijyenik ürün hizmeti

Özellikle sağlığımıza daha çok dikkat etmek zorunda olduğumuz ve zamanımızı evde geçirdiğimiz günlerde hijyenin önemi daha da artıyor. Evimizde hijyeni sağlarken Profilo da bulaşık makinesinden buzdolabı ve çamaşır makinesine hijyen özellikleriyle öne çıkan ürünleriyle yanınızda olmaya devam ediyor.

Bulaşıklara ekstra hijyen

Profilo'nun hayatımızı kolaylaştıran ürünlerinden biri, ekstra hijyen seçeneği ile sağlığına ve hijyene önem veren tüketicilerin öncelikli tercihi olacak Profilo BM6481MA model bulaşık makinesi. Son durulamada suyun sıcaklığını artırıp kurutma süresini uzatarak bulaşıklarda maksimum hijyen sağlayarak bulaşıklarınızda derinlemesine temizlik imkanı veriyor. Ve böylelikle siz de tertemiz tabaklarınızda ve bardaklarınızda sevdiklerinize sağlıklı ve lezzetli öğünler sunmak kalıyor.

Tüm alışverişinizi sığdırabileceğiniz bir buzdolabı

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan bir diğeri de hiç şüphesiz ki buzdolapları. Profilo da kendi sınıfının en büyük net hacmine sahip XXL BD3086W3AN model buzdolabı ile tüm alışverişinizi rahatlıkla sığdırabilmenize olanak sağlıyor. Boy boy tencerelerden sürahilere dilediğiniz miktardaki sebze ve meyvelere, tüm malzemeleri düzgün bir şekilde yerleştirmenize imkan veren Profilo XXL Buzdolabı, Extra Fresh Comfort tazelik sistemiyle de marketten aldığınız sebze ve meyvelerinizi 2 kata kadar daha taze tutuyor. Ayrıca AirFresh koku filtresi ile buzdolabı içerisinde istenmeyen kokuları önlüyor. Tüm bu özelliklerinin yanında A++ yüksek enerji verimliliği ile de A enerji sınıfı buzdolaplarına göre de yüzde 40 daha az enerji harcayarak aile bütçesine katkıda bulunuyor.

Düşük sıcaklıkta yüksek hijyen

Çamaşır makineleri ise giysilerin temizliği ve hijyeni konusundaki baş yardımcımız. Özellikle hassas bünyelerde kıyafetlerimizin hijyeni ayrı bir önem kazanıyor. Bu hijyeni sağlayabilmek için de genelde 90 derecelere varan yüksek sıcaklıklarda yıkama gerekiyor. Ancak bu durumda da yüksek sıcaklık, kıyafetlerin küçülmesine ve çabuk yıpranmasına sebep olabiliyor. İşte Profilo'nun UltraFresh çamaşır makinesi, içinde bulunan aktif oksijen jeneratörü sayesinde düşük sıcaklıkta bile hijyen sağlıyor. UltraFresh ile çamaşırlarınızı 20 derece gibi düşük bir sıcaklıkta bile hijyenik yıkayabiliyorsunuz. Böylece hem kıyafetlerinin temizliğinden emin olup hem de elektrikten tasarruf ediyorsunuz. Bununla birlikte kıyafetler kadar makinenin kendi temizliği de önemli. Ultrafresh çamaşır makinesi, Özel Tambur Temizleme programı sayesinde de aktif oksijen ile kazan bakımını kendi yapıyor.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara