Dolar

32,3844

Euro

35,0304

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Profesör çiftin yanlış tedavi uyguladığı iddiası

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığınca, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevli profesör doktor çift hakkında yanlış tedavi uyguladıkları ve yapmadıkları ameliyatların parasını aldıkları iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-18 16:18:36

Profesör çiftin yanlış tedavi uyguladığı iddiası
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, yanlış kanser tedavisi uyguladıkları ve yapmadıkları ameliyatların parasını aldıkları iddiasıyla Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevli profesör doktor çift hakkında soruşturma başlattı.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevli profesör doktor E.T. ve eşi D.T'nin, hastalara yanlış tedavi uyguladıkları iddiasıyla ilgili basında bazı haberlerin yer aldığı bildirildi.

Tıp fakültesinde görevliyken daha önce yürütülen soruşturma kapsamında E.T'ye "kamu görevinden çıkarma" cezası verildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Eşi D.T. de aynı soruşturma kapsamında disiplin cezası almış ancak halen üniversitemiz Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda görevine devam etmektedir. İddialarla ilgili şikayet üzerine Tıp Fakültesi Dekanlığınca, şikayette belirtilmiş olan tedavilerle ilgili idari soruşturma ve ceza soruşturması başlatılmış olup, soruşturma halen usul ve yasalara uygun devam etmektedir."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara