Dolar

32,3308

Euro

35,1814

Altın

2.247,37

Bist

8.718,11

Prof. Dr. Ahmet Akagündüz'ün eşi Hakk'a yürüdü

Prof. Dr. Ahmet Akagündüz, muhterem eşi Belkız Hanım'ın dün vefat ettiğini, cenazesinin de bugün Beykoz Elmalı Köyü'ndeki Esma'ül-Hüsna Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verileceğini açıkladı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-04 13:21:50

Prof. Dr. Ahmet Akagündüz'ün eşi Hakk'a yürüdü

Prof. Dr. Ahmet Akagündüz'ün facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, muhterem eşi Belkız Hanım'ın dün vefat ettiğini, cenazesinin de bugün Beykoz Elmalı Köyündeki Esma'ül-Hüsna Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verileceğini açıkladı.

Prof. Akagündüz'ün eşinin vefatıyla ilgili yaptığı paylaşım şöyle:

MUHTEREM EŞİM SAİME BELKIZ HANIMEFENDİ'YI HAKK'IN RAHMETİNE UĞURLUYORUZ

1.1.1960 tarihinde dünyaya gelen ve bütün hayatını Kur'an öğretmeye ve Kur'an hakikatlarının neşrine vakfeden Muhterem Eşim Belkız Hanımı 3.3.2021 tarihinde Saat 16:40'da Hakk'ın rahmetine uğurladık. Kendisi, âlime, fâzıla ve her ay Mecmû‛at'ül-Ahzâbı, her hafta Büyük Cevşen'in tamamını ve her gün Cevşeni hatmedecek kadar takvâ sahibesi idi. 42 yıllık evliliğimizde gece kıyâmına kalkmadığını hatırlamıyorum. İlim, araştırma, Kur'an'a ve İslam'a adadığım hayatımda onu çok ihmal eyledim ve çok hatalar yaptım. Rabbim onu affeyleyip Cennetinde mukim eylesin İnşaallah.

MUHTEREM EŞİM, YARIN YANİ PERŞEMBE GÜNÜ (BUGÜN) ELMALI (BEYKOZ) KÖYÜNDEKİ ESMA'ÜL-HÜSNA CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZININ ARKASINDAN CENAZE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA AYNI YERDEKİ AİLE KABRİSTANINA DEFN EDİLECEKTİR.
RUHUNA FÂTİHA VE YASİN BEKLİYORUZ.

 

 

Haber Ara