Dolar

32,3295

Euro

35,0781

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

Prison Break 6. sezon ne zaman çıkacak? Prison Break yeni sezon gelecek mi?

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Prison Break'in 6. sezonu gelecek mi? İlk bölümü 2005 yılında başlayan ve son olarak 5. sezonu 2017 yılında yayınlanan dizinin 6. sezonu merakla bekleniyor. Prison Break 6. sezon ne zaman çıkacak? Dizinin yeni sezonuna ilişkin belirsizlikler devam ediyor. Dizide Lincoln Burrows'e hayat veren Dominic Purcell'in paylaşımı 6. sezonu bekleyenleri umutlandırdı. Prison Break yeni sezon gelecek mi?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 10:31:03

Prison Break 6. sezon ne zaman çıkacak? Prison Break yeni sezon gelecek mi?

Dİjital platformlar henüz dünyada aktif değilken en çok izlenen diziler arasında gösterilen Prison Break geride kalan sezonları ile milyonlarca kişi tarafından izlendi. Dizinin 6. sezon çıkış tarihi ise merakla bekleniyordu.

Kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi ve sürükleyici diziler arasında gösterilen Prison Break uzun süre sonra 5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı. Final sezonu olduğu söylenen 5. sezon yine sürpriz bir sonla bitti. Diznini devam etmesini isteyenlerin sayısı milyonları geçti. Peki Prison Break 6. sezon ne zaman çıkacak?  Prison Break 6. sezona ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Gelişmeler dedikodu niteliğinde. Ancak bazı dizi oyuncularının paylaşımı 6. sezonu bekleyenleri umutlandırdı. Peki Prison Break yeni sezon gelecek mi? Prison Break'in yeni sezonuna ilişkin detaylar haberimizde...

Dünyanın en popüler dizileri arasında yer alan Prison Break'in uzun aradan sonra yeni sezonu 2017 yılında yayına girmişti. 5 sezon ile final yaptığı söylenen Prison Break ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin 6. sezonun gelip gelmeyeceğine ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Prison Break hayranları 6. sezonun çıkmasını beklerken Prison Break yeni sezon gelecek mi? Prison Break 6. sezon ne zaman çıkacak? sorularına yanıt arıyor.  PRİSON BREAK 6. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Prison Break 6. sezon ne zaman çıkacak? sorusuna yanıtı dizinin başrol oyuncularından Lincoln Burrows'e hayat veren Dominic Purcell yanıt verdi.  Dominic Purcell, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Prison Break 6. sezonu bekleyenleri umutlandırdı. 

Ünlü oyuncu, kendi fotoğrafını paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı: "Söylenti 1. Yaşlandım. Evet. 50 yaşındayım..... Söylenti 2. Kelim. Hayır, saçım var ama insanlar tıraş etmemi istiyor. Söylenti 3. pb6 sezonu olacak. Evet..... 4. dedikodulardan hoşlanıyor muyum? Hayır. Kitlesel olarak değil. Kesinlikle hayır." PRİSON BREAK YENİ SEZON GELECEK Mİ?

Dizinin yeni sezonuna ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Dizinin oyuncuları dışında 6. sezona dair bir açıklama yapılmadı. Dizi yapımcılarının da yeni sezona ilişkin kararsız oldukları biliniyor. Pandemi nedeniyle de Prison Break 6. sezonun çıkma ihtimali düşüyor. 

prison-break-1 DİZİNİN YAPIMCISI 6. SEZON İÇİN UMUTLU KONUŞMADI

Geçtiğimiz yıl Fox Entertainment'in CEO'su Charlie Collier, Prison Break 6. sezonu bekleyenleri üzdü. Collier açıklamasında şunları söyled: "'Prison Break'i veya diğer serileri yeniden canlandırma planımız yok, ancak içerik oluşturucular bizi ikna etmek için doğru zaman olduğunu düşündüklerinde ve çekici bir hikaye ile geldiklerinde dinlemeye hazırız.'' PRİSON BREAK KONUSU NEDİR?

Prison Break, Miller'ın canlandırdığı Michael Scofield ve Purcell'ın canlandırdığı Lincoln Burrows'ın maceralarını konu alıyor. Dizinin ilk sezonunda iki kardeş, birini parmaklıkların arkasına koyan sisteme karşı savaşıyor. Serinin başında Lincoln, işlemediği bir suçtan dolayı ölüm cezasına çarptırılır. Bunu kaderi olarak kabul ederken, kardeşi Michael onu kurtarmaya kararlıdır. Michael, kardeşini hapisten çıkarmak için ayrıntılı bir plan geliştirir ve macera başlar.

prison-break-OYUNCULARI-1

PRİSON BREAK OYUNCULARI KİMLER?

Wentworth Miller - Michael Scofield
Dominic Purcell - Lincoln Burrows
Sarah Wayne Callies -  Sara Tancredi
Paul Adelstein - Paul Kellerman
Rockmond Dunbar - Benjamin Miles "C-Note" Franklin
Robert Knepper - Theodore "T-Bag" Bagwell
Amaury Nolasco - Fernando Sucre
Mark Feuerstein - Jacob Anton Ness
Inbar Lavi - Sheba Augustus Prew

NOT: Siz Prison Break 6. sezonu hakkında ne deüşünüyorsunuz. Düşüncelerinizi yorum kısmına yazarak okuyucular ile paylaşabilirsiniz. 

Haber Ara