Dolar

32,3246

Euro

34,9839

Altın

2.311,28

Bist

9.079,97

Portolu Nanu'nun sağlık durumu nasıl? Belenenses-Porto maçı olayında ne oldu?

Belenenses-Porto maçında Porto'nun savunma oyuncusu Nanu'nun başına gelenler bütün oyuncuları üzdü. Oyun sırasında çarpışan 3 oyuncunun anı kameralara yansıdı. Çarpışmanın ardından yerde hareketsiz kalan Nanu'nun çevresindekiler olayın ciddiyetini anlayarak ağlamaya başladı. Ambulans sahaya kadar gelince olayın ciddiyeti kavrandı. Peki ama Nanu'ya ne oldu? Açıklama yapıldı mı? Hastaneye mi kaldırıldı? Son durumu ne? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 13:35:36

Portolu Nanu'nun sağlık durumu nasıl? Belenenses-Porto maçı olayında ne oldu?

Portekiz Ligi'nde Belenenses ile Porto'nun karşı karşıya geldiği maçta talihsiz bir olay yaşandı. Karşılaşmada son dakikalar oynanırken Porto'nun savunma oyuncusu Nanu, bir hava topu mücadelesinde Belenenses kalecisi Kritsyuk ile çarpıştı.

Sahada hareketsiz yatan Nanu'ya sağlık ekipleri anında müdahale etti ve ardından ambulans sahaya girdi. Sahadaki tüm futbolcuların bazılarının gözyaşlarını tutamadığı gözlenirken Nanu hastaneye kaldırıldı.

Hastanede gözlem altında olan oyuncunun, bilincinin açık olduğu ve hastanede kalmaya devam edeceği açıklandı.

Porto'nun açıklaması "Nanu'nun yapılan testlerinde bilinç kaybı, beyin sarsıntısı ve omurilik zedelenmesi tespit edilmiştir." şeklinde oldu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara