Dolar

32,6005

Euro

34,7936

Altın

2.495,29

Bist

9.473,89

Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile Galatasaray D Grubu ikinci maçında Portekiz'de karşı karşıya gelecek. Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Detaylar haberimizde.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-03 13:36:01

Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında Portekiz'in Porto ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. Devler Ligi'ne Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yendiği maçla muhteşem bir başlangıç yapan Galatasaray ilk maçında Schalke 04 deplasmanında 1 puan alan Porto'yu yenerek gruplarda 2'de 2 yapmak istiyor. Ancak sarı-kırmızılı takımda sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Ayrıca bu mücadeleyi televizyon ekranlarından takip edecek Galatasaray taraftarı maçın yayıncısını merak ediyor. Porto - Galatasaray maçı hangi kanalda?  İşte maçın detayları ve yayıncı kuruluşla ilgili bilgiler haberimizde...

SAHADA OLAMAYACAK İSİMLER

Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünüyor. 

MUHTEMEL 11'LER

Porto: Casillas, Pereira, Felipe, Militao, Telles, Danilo, Herrera, Oliveira, Otavio, Brahimi, Marega

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Onyekuru (Feghouli), Belhanda, Rodrigues, Eren

MAÇ SAATİ

Bu akşam saat 22:00'de başlayacak mücadelenin yayıncısı belli oldu. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca beIN Sports bu hafta içinde oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacağını açıkladı.

Haber Ara