Dolar

32,3119

Euro

35,0621

Altın

2.278,19

Bist

8.994,47

Polislerin arasına daldı: 6 yaralı

Samsun'un, İlkadım İlçesi'nde gece meydana gelen kaza sonucu 4 polis 6 kişinin yaralanması ile sonuçlandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-16 08:44:18

Polislerin arasına daldı: 6 yaralı

Kaza İlkadım İlçesi Samsun-Sinop Karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsü belirlenemeyen 34 HRU 85 plakalı otomobil, Kürtün Deresi Köprüsü üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle bariyerlere çarptı.

Sürücü, otomobili kaza yerinde terkedip kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 55 A 4152 plakalı resmi polisaracı ile 55 VF 283 plakalı radar kontrol aracında bulunan polis memurları otomobilin çevresinde dubalar ve şeritle güvenlik tedbiri aldı. Bu esnada Samsun'dan Sinop istikametine giden Kemal Uluğ idaresindeki 55 FB 049 plakalı minibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip olay yerindeki polislere ve araçlara çarparak yan yattı.

Kazada polis memurları Yalçın Uslu, Sami Güven, Cevdet Özyurt, Emrah Altunsoy ile minibüsün şoförü Kemal Uluğ ve aynı araçta bulunan ancak ismi henüz belirlenemeyen bir kadın yaralandı. Minibüsün yan yatması nedeniyle içerisindeki 2 kişi, araçta sıkıştı. Polis memurları hemen olay yerine gelen ambulanslarla Samsun'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken, minibüste sıkışan 2 kişi de bulundukları yerden güçlükle çıkartıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilk olarakyaralı polis memurlarının durumu hakkında bilgi aldı.

Polis memurlarının hayatı tehlikesinin bulunmadığı haberini aldıklarını belirten Vedat Yavuz, "Bir polis memurumuzun 2 ayağında da kırık var. Diğer arkadaşlarımızın durumlarında da hayati bir tehlike söz konusu değilmiş. İlk aldığımız bilgilere göre polis arkadaşlarımız bir kazaya müdahale ettikten sonra arkalarından süratli gelen bir minibüsün onlara çarpması sonucu kaza oldu. Allah'a şükrediyoruz" diye konuştu.

Haber Ara