Dolar

32,5070

Euro

34,9842

Altın

2.432,37

Bist

9.810,09

'Polislere acıyacak değiliz' tweeti attı, gözaltına alındı

Edirne'de Beşiktaş'taki saldırı sonrası Micro Blog Sitesi Twitter üzerinden tweet atan bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-14 05:32:08

'Polislere acıyacak değiliz' tweeti attı, gözaltına alındı

Ajanslarda yer alan habere göre; Edirne'de 30 yaşındaki S.Ö., İstanbul'da 37'si polis 44 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından Twitter hesabından 'polislere acıyacak değiliz' paylaşımında bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

KOSGEB'de uzman olarak çalışan S.E. Twitter hesabında, "Polislere acıyacak değiliz. Hele Çevik Kuvvetse para karşılığı düzenin bekçiliğini yapıyorlarsa başlarına bir şey gelince ağlamayacaklar" diye yazdı.

Mahkeme kararının ardından S.E.'nin evine Terörle Mücadele Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerince baskın düzenlendi. S.E., 'terör propagandası yapmak, suçu ve suçluyu övmek' suçlamasıyla gözaltına alınırken, evinde de arama yapıldı.

Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve doktora öğrencisi olduğu belirtilen S.E. ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. S.E. hakkındaki soruşturma sürüyor.

Haber Ara