Dolar

32,3425

Euro

35,1138

Altın

2.311,55

Bist

9.079,97

Polis suçüstü yapmak için 8 saat bekledi

Konya merkez Selçuklu ilçesinde bir bankamatiğe kart kopyalama cihazı yerleştirildiğini tespit eden polis ekipleri suçüstü yapabilmek için şüpheliyi 8 saat boyunca bekledi. Kopyalama cihazı almaya gelen Nezih Y.'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldılar.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-28 09:12:06

Polis suçüstü yapmak için 8 saat bekledi

Olay, 22 Şubat tarihinde merkez Selçuklu ilçesinde bulunan bir bankamatikte meydana geldi.

İddiaya göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi yaparken, bir bankamatiğin para çekme bölümüne kart kopyalama cihazı yerleştirildiğini tespit etti.

POLİS PUSUYA YATTI

Bunun üzerine polis, bankamatiğe yakın bir yerde şüphelinin kopyalama cihazının almaya gelmesini bekledi. Pusuya yatan ve 8 saat bekleyen polis, kopyalama cihazını almaya gelen şüpheli Nezih Y.'yi cihazı çıkarmaya çalıştığı sırada suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Nezih Y.'nin kopyalama cihazını alırken polis tarafından yakalanma anları ise bankamatiğin kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde şüphelinin cihazı sökmeye çalıştığı sırada polislerin aniden geldiği ve Nezih Y.'yi yere yatırıp kelepçeleyerek gözaltına alması görülüyor. Polisteki sorgusunda, ilk kez böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenilen Nezih Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Ara