Dolar

32,3363

Euro

35,1952

Altın

2.246,41

Bist

8.718,11

Polis merkezi yakınlarında patlama

Küçükçekmece Kanarya Polis Merkezi'nin arka sokağına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından paket atıldığı bildirildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-31 03:31:59

Polis merkezi yakınlarında patlama

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Atılan pakette bir süre sonra küçük çaplı bir patlama meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, saat 00.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Polis Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından polis merkezinin arka sokağına bir paket atıldı. Atılan pakette bir süre sonra küçük çaplı bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, olay sonrası polis merkezinin bulunduğu yere güvenlik şeridi çekildi.

Daha sonra bomba imha uzmanlarına ve olay yeri inceleme ekiplerine bilgi verildi. Bu esnada polis merkezinin çevresi TOMA ve "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlarla çevrilerek geniş güvenlik önlemi alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanları patlayan paketin üzerinde bir süre inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından olay yeri inceleme ekipleri patlayan paketi detaylı incelenmek üzere kriminal laboratuvara götürüldü.

Haber Ara