Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Üstün'den burs açıklaması

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün, 'Derneğimizin burs verdiği tüm öğrencilerin FETÖ ile ilgisi olmadığını söylemek istiyorum' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-02 21:22:11

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Üstün'den burs açıklaması
Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün, "Derneğimizin burs verdiği tüm öğrencilerin FETÖ ile ilgisi olmadığını söylemek istiyorum" dedi.

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün, öğrencilere verilmesi planlanan burslar ile ilgili açıklama yaptı. Üstün açıklamasında, "Derneğimiz her eğitim öğretim döneminde olduğu gibi, bu sene de burs vermeye devam ediyor. Tabii ki bu bursları verirken bizlere Polatlılı ve Haymanalı iş adamlarımızın katkıları ve desteği oluyor. 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlerin darbe girişiminden sonra, derneğimiz üzerinden burs vermek isteyen hayırsever iş adamlarımız da daha dikkatli olmaya özen gösteriyor. Derneğimizin burs verdiği tüm öğrencilerin bu hain yapı ile ilgisi olmadığını söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sene burs konusunda daha hassas olduklarını vurgulayan Üstün, "Geçen yıl burs verdiğimiz öğrencilere, bu sene de olduğu gibi, elimizden geldiği kadarıyla burs vermeye devam edeceğiz. Tabi yeni başvuruları da değerlendiriyoruz. Bizim aracılığımızla burs veren hayırsever iş adamlarımız, bu sene biraz daha hassas ve düşünceli davranıyorlar. Bizler şunu belirtmek istiyoruz. Burs verdiğimiz tüm öğrenci kardeşlerimizin bizim için başarıları önemli, bizler onların eğitim ve öğretimini bir aileleri gibi takip edeceğiz. Olası bir sıkıntılarını gördüğümüz an burslarımızı keseceğiz. Dernek olarak herkese yardımcı olmak istiyoruz. Ancak biz gerçekten ihtiyacı olan ailelerimizin çocuklarına ulaşmaya çalışıyoruz. Polatlı ilçemizde olan, sivil toplum kuruluşlarının da eğitim konusunda bizim kadar duyarlı olduğunu biliyorum. Ve onların da bizim ulaşamadığımız gücümüzün yetmediği öğrenci kardeşlerimize ulaşarak destek olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Haymanalı ve Polatlılı iş adamlarını burs konusunda duyarlı olmaya davet eden Üstün, "Bizlerin ve burs veren diğer derneklerin aracılığıyla başarılı öğrenci kardeşlerimizin okumasına vesile olsunlar" dedi.

Burs verdikleri öğrencilerin başarılarını gördüklerini ve mutlu olduklarını söyleyen Üstün, "Burs verdiğimiz birçok öğrenci şu anda gerçekten başarıya açık bir şekilde yollarına devam etmektedirler, biz bu kardeşlerimizin başarısıyla mutlu oluyoruz. Bir nebze de onların eğitimine katkı sunuyoruz" açıklamalarında bulundu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara