Dolar

32,3842

Euro

35,0000

Altın

2.322,28

Bist

9.079,97

Pokemon Go tamamen değişiyor!

Pokemon GO, yeni güncelleme ile oyuncularını geri kazanmak istiyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-22 12:55:20

Pokemon Go tamamen değişiyor!

Ajanslarda yer alan habere göre; Çıktığı ilk günlerde milyonlarca oyuncuya hitap eden Pokemon GO oyunu, son dönemlerde popülerliğini kaybetti ve oyuncuların gözdesi olmaktan çıktı.

Oyunu bırakan oyuncular ise oyundaki hile kullanımlarına müdahale edilmemesi, oyunun yetersiz kalması ve haritanın geliştirilmemesi sorunlarından yakınıyordu.

Şimdi ise piyasaya tekrar dönüş yapmak isteyen Pokemon GO, kendini baştan aşağa yenileyerek farklı özellikler ve mekaniklere sahip olacak.

FARKLI ÖZELLİKLER VE YENİ MEKANİKLER GELİYOR

Pokemon GO, kaybettiği oyuncu kitlesini tekrardan kazanmak adına yeni atılımlar yapacak. Oyunun yapımcısı Niantic Games, Pokemon GO için yeni bir güncelleme yayınlayacak ve bununla beraber oyun içi içerik tamamen değişecek.

Güncellemenin en dikkat çeken detayı ise Gym'lerdeki yapay zekaya karşı savaş moduna yeni bir boyut geliştirilecek ve oyuncular birbirleriyle savaşabilecek.

Aynı zamanda Pokemon GO oyundan kaldırılacak ve onun yerine bebek Pokemon'lar gelecek. Bebek Pokemonlar ise Pichu (Pikachu), Cleffa (Clefairy), Magby (Magmar) gibi isimlere sahip olacak.

İlk nesil Pokemonlar'dan bunalan oyuncular için ise 2 jenerasyonlu Pokemonlar çıkacak. 100 yeni pokemon ile Pokedex'lerin gelişmesi amaçlanıyor.

Niantic Games, Aralık ayında bu güncellemeyi yayınlayarak, tatil döneminde elde ettiği milyonlarca oyuncu kitlesini yeniden kazanmanın hesabını yapıyor.

Oyuna dönmeyi düşünen kullanıcılar da yayınlanacak olan bu güncellemeyi bekliyor.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara