Dolar

32,5561

Euro

34,8438

Altın

2.432,17

Bist

9.722,09

PÖH başvurusu, siteyi çökertti

PÖH başvurusu yapmak isteyenlerin Polis Akademisi'nin sitesini çökerttiği belirtildi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-02 05:58:09

PÖH başvurusu, siteyi çökertti

Ajanslarda yer alan habere göre; Polis Akademisi'nin alacağı 10 bin polis özel harekatçı için başvuruların yarın (2 Kasım) başlayacağı duyurusu binlerce adayı harekete geçirdi. Başvuru formuna ulaşmak isteyenler akademinin sitesini çökertti.

Hükümet Eylül başında Polis Akademisi'nin 10 bin Özel Harekat Polisi (PÖH) alacağını açıkladı. Burun ardından başvuruların 17 Ekim'de başlayacağı duyuruldu. Ancak Polis Akademisi'nin sitesindeki teknik sorunlar nedeniyle başvurular belirsiz bir tarihe ertelendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü başvuruların 2 Kasım itibariyle başlayacağını açıkladı. Polis olmak için merakla bekleyenler başvuru formuna ulaşmak için akademinin 'pa.edu.tr' adresine girince yoğunluk nedeniyle site çöktü. Şu anda siteye giriş yapılamıyor. 

ŞARTLAR NELER

Özel harekat polisi yetiştirmek üzere Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne, askerliğini yapmış ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacak. Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacağı belirtilen duyuruda, online müracatların 2 Kasım'da başlayacağı, adaylardan istenecek belgeler ile aranan şartların başvuru tarihinden önce aynı siteden açıklanacağı bildirildi.

Haber Ara