Dolar

32,5900

Euro

34,8253

Altın

2.496,95

Bist

9.454,65

Plaj çantanızda mutlaka olsun!

ÇiçekSepeti VarVar tatilin keyfini doyasıya çıkarmanız için plaj çantanızda mutlaka olması gereken ürünleri sizler için sıralıyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-14 14:37:56

Plaj çantanızda mutlaka olsun!

Yazın artan sıcaklıklarda serin sulara dalmak gibisi yoktur. Bu anların tadını eksiksiz yaşamanın yolu ise tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmış bir plaj çantasından geçiyor. Peki plaj çantanızda neleri bulundurmanız gerekiyor? ÇiçekSepeti VarVar tatilin keyfini doyasıya çıkarmanız için plaj çantanızda mutlaka olması gereken ürünleri sizler için sıralıyor.

Suyun altındaki muhteşem dünyayı keşfedin

Yazın serin suların keyfini çıkartırken su altı dünyasını da keşfetmeniz için bir fırsatınız var. Su altı dünyasını keşfederken de paletten deniz gözlüğüne, burun ve kulak tıkacından boneye ve su altı kamerasına kadar plaj çantanızdan ayıramayacağız ürünleri CicekSepeti.com ve ÇiçekSepeti uygulamasında bulabilirsiniz.

Yedek mayo ve bikininizi yanınızdan ayırmayın

Denizden ya da havuzdan çıktıktan sonra ıslak mayo veya bikininizi değiştirmeniz sağlığınız açısından oldukça önemli. Plaj çantanızda mutlaka olması gereken yedek mayo ve bikinileriniz için farklı desen ve renkli modeller CicekSepeti.com ve ÇiçekSepeti uygulamasında sunuluyor. CicekSepeti.com'da yer alan plaj modası kategorisinde ayrıca şıklığınızı tamamlayacak pareolara da ulaşılabiliyor.

Yazın enerjisini havlularınıza ve terliklerinize taşıyın

Plaj çantanızda mutlaka bulunması gereken ürünlerden biri hiç şüphesiz ki havlulardır. CicekSepeti.com'da tek tıkla ulaşabileceğiniz çiçekli modellerden yumuşacık kumaşlara yazın coşkusunu yansıtan plaj havluları ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Yazın sıcak kumlarda yürürken hem rahat hem de şık olmanızı sağlayacak rengarenk plaj terliklerinizi ise yanınızdan ayırmayın!

Güneş'in zararlı ışınlarından korunmayı unutmayın

Plaj çantalarının vazgeçilmezlerinden biri de koruyucu kremlerdir. Tatilinizi keyifle devam ettirebilmek için koruyucu güneş kremlerini çantanızdan eksik etmeyin. Farklı markaların tüm koruyucu güneş kremlerini CicekSepeti.com ve ÇiçekSepeti uygulamasında bulabilirsiniz.

Çantanızla tüm dikkatleri üzerinize çekin

ÇiçekSepeti VarVar plaj çantanız için gerekli ürünleri sıralarken aynı zamanda renk renk büyük küçük birçok farklı alternatifleri ile plaj çantası seçiminde işinizi kolaylaştırıyor. El örmesinden hasıra, özel baskılıdan fermuarlı modellere hem şık hem de kullanışlı plaj çantalarını size sunuyor.

Haber Ara