Dolar

32,5657

Euro

34,9923

Altın

2.432,02

Bist

9.770,27

PKK'lı yaralı ele geçirildi

Mardin'de dün gece düzenledikleri saldırıda polis memuru Sercan'ı öldüren PKK'lılardan S.K.'nın, yaralı olarak ele geçirildiği öne sürüldü...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-10 02:56:26

PKK'lı yaralı ele geçirildi

Mardin'in Midyat ilçesinde görevde olan polislere silahlı saldırı düzenleyen PKK'lılardan birinin yaralı olarak ele geçirildiği öne sürüldü. Saldırı sonucu polis memuru Abdullah Ümit Sercan hayatını kaybetmiş, diğer arkadaşı Cumhur Özsoy da yaralanmıştı.

Milliyet'in haberine göre; Midyat'ta dün gece devriye görevini yürüten polis ekibine PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda polis memuru Abdullah Ümit Sercan hayatını kaybederken, Cumhur Özsoy da yaralanmıştı. Mardin Valiliği, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lılardan S.K'nın yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Menfur saldırıyı gerçekleştiren Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının yakalanması için çalışmalar büyük bir dikkat ve titizlikle sürdürülmüştür.

BTÖ mensuplarının yakalanması için Jandarma birliklerimizin ve Geçici Köy Korucularımızın yaptığı çalışma sonucu faillerden S. K., yaralı olarak ele geçirilmiştir. Olaya karıştığı tespit edilen diğer faillerin en kısa zamanda yakalanması için çalışmalar titizlikle ve kararlılıkla sürdürülmektedir."

Haber Ara