Dolar

32,5117

Euro

34,8195

Altın

2.423,58

Bist

9.708,61

PKK iki asker kaçırdı

PKK dün gece bir çok yerde asker ve polise yönelik saldırılar gerçekleştirdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-15 10:21:12

PKK iki asker kaçırdı

Ajansların haberine göre, PKK militanları, Diyarbakır-Bingöl karayolunu keserek, durdurulan araçlar arasında yer alan iki ayrı yolcu otobüsünde bir er ve bir uzman çavuşu kaçırdı.

HENDEK ÇATIŞMASI

Mardin Nusaybin Abdülkadir Paşa mahallesinde sokaklara kazılan hendekleri iş makinesiyle kapatmaya çalışan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesiyle çatışma çıkarken, sokağın girişindeki hendeğe konulan  bombanın  patlatması sonucu iş makinasında bulunan 2 polis memuru yaralandı.

BİNGÖL VE ŞIRNAK'TA SALDIRI

 Bingöl'ün Genç ilçesinde bulunan Yeniyazı Jandarma Karakolu'na PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin de karşılık vermesiyle çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş Rıdvan Çakır Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer olayda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 polis hafif yaralandı.

Şırnak'ta PKK tarafından el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahla polis lojmanlarına yapılan saldırıda nöbet kulübesindeki 2 polis memuru hafif yaralandı.

Haber Ara