Dolar

32,3646

Euro

34,9562

Altın

2.325,40

Bist

9.079,97

PKK destekçisi AGİT üyesi

Avrupa Konseyi Seçim Gözlem Heyeti olarak Türkiye'ye gelen Andrej Hunko'nun PKK flamaları ile poz verdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-18 14:04:00

PKK destekçisi AGİT üyesi

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla birlikte "Avrupa Konseyi'nin Güneydoğu'ya seçim gözlemcisi olarak gönderdiği bu PKK destekçisi sol parti vekili Hunko'nun çarpık raporu şaşırtmamalı" ifadelerini kullandı.

Yeneroğlu ayrıca; "Avrupa Konseyi PKK destekçisi birisini Türkiye'ye seçim gözlemcisi olarak göndermiş olması sebebiyle özür dilemeli ve raporu çöpe atmalı" dedi.

Türkiye'de bulunan uluslararası gözlem heyeti (AGİT), anayasa değişikliği referandumunun "eşit olmayan şartlarda" gerçekleştiği sonucuna varmıştı.

Heyet, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) dışarıdan getirildiği kanıtlanmadıkça mühürsüz oyların da geçerli sayılacağını açıklamasının kanunla çeliştiğini vurgulamıştı. Dışişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'na (AGİT) tepki göstermişti.

1492501855

 

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara