Dolar

32,4883

Euro

34,7660

Altın

2.491,05

Bist

9.544,88

PJ Harvey hayranlarıyla buluştu

PJ Harvey hayranlarıyla buluştu

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-08 23:28:45

PJ Harvey hayranlarıyla buluştu
İngiliz müzisyen, besteci, şair ve söz yazarı PJ Harvey, "The Hope Six Demolition Project" isimli yeni albümünün turnesi kapsamında hayranlarıyla buluştu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alan sanatçı, İstanbul'da olmanın harika olduğunu ifade ederek, kendisini izlemeye gelenlere teşekkür etti.

Ünlü müzisyen, "Chain of Keys", "Ministry of Defence", "Line in the Sand", "Orange Monkey", "Let England Shake", "The Glorious Land", "Medicinals", "When Under Ether", "Dollar Dollar" ve "River Anacostia" gibi şarkılarını yorumladı.

Konserde zaman zaman klarnet çalan Harvey'e, Mick Harvey, Jean Marc Butty, Terry Edwards, James Johnston, Kenrick Rowe, Alessandra Stefan, Enrico Gabrielli ve Alain Johannes Moschulski enstrümanlarıyla eşlik etti.

İngiliz müzisyen ve prodüktör John Parish'in ortaklığında, 1988'de Automatic Dlamini projesiyle profesyonel müzik kariyerine başlayan PJ Harvey, 1992'de "Dry" isimli albümünü yayımladı.

Electronica, gospel, folk, rock, caz, blues gibi pek çok farklı müzik türüne uygun, birbirinden başarılı eserler üreten Harvey, 2001'de Mercury Prize'ı kazanan ilk kadın müzisyen oldu.

2011'de yayınlanan "Let England Shake" ile Mercury Prize'ı ikinci kez kazanarak, bu başarıyı elde eden ilk ve tek müzisyen olan PJ Harvey, müzik dünyasında "kalıpları yıkan kadın" olarak gösterildi.

Harvey, Kosova, Afganistan ve Washington'da yaşadıklarını "The Hollow Of The Hand" isimli şiir kitabında topladı.

"The Hope Six Demolition Project" isimli 9. albümünü, Londra'daki Somerset House'da, bir sanat enstalasyonunun parçası olarak halka açık şekilde kaydetti.

Haber Ara