Dolar

32,3371

Euro

35,1949

Altın

2.246,88

Bist

8.718,11

Pilot gezgin Kadir Mert‘in hikâyesi dinleyenleri büyülüyor

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı başarılı sporlar ile gündeme gelen sıra dışı yaşantısı ile insanları kendine hayran bırakan Kadir Mert, hayat hikâyesi ile dinleyenleri büyülüyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-26 19:56:17

Pilot gezgin Kadir Mert‘in hikâyesi dinleyenleri büyülüyor

İnsanların mutlu olabilmesi için öncelikle iç huzurunu ve kendi mutluluğunu sağlamayı başarabilmesi gerektiğini söyleyen Mert, Samsun'daki yaşantısını noktalayarak Akdeniz'e ve yurtdışına açılan serüvenini dip notları ile paylaştı.

10 yıl önce Samsun'daki düzenini değiştiren ve gezgin olmaya karar veren Kadir Mert, Ölüdeniz semalarında paraşütü ile süzülmeye başlamış. Yurtdışı gezileri planlamaya çalışan ve Nepal'i son derece merak eden Mert, Nepal macerasının ardından Nepal insanından ve yaşantısından etkilenerek kısa süreli de olsa Nepal'de yaşayıp hayatına yeni tecrübeler katmış.

parasut-pilotu-gezgin-kadir-mert-timeturk--haber-detay-1

İzlediği bir filmin etkisinde kalarak Nepal'e giden Kadir Mert, bu ülkeyi ve Himalayalar'ı gördükten sonra tek düşüncesinin Nepal olmuş. Bu ülkeye nasıl ve ne zaman geri döneceğini planlamaya başladığını ifade eden genç gezgin için önemli olan hayal edilen yerde yaşamak.

İçinde daima uzak diyarlara ait bir sevda olduğunu belirten, gezip görmeyi ve yeni kültürler tanımayı yeni insanlarla tanışmayı ve hayatına yeni tecrübeler katmayı sevdiğini söyleyen genç gezgin, Profesyonel Tandem Yamaç Paraşüt Pilotu olarak da faaliyet gösteriyor.

parasut-pilotu-gezgin-kadir-mert-timeturk--haber-detay-2

Daima maceranın ve doğanın peşinden koşmaya çalışan, evrenin mesajlarını iyi analiz ederek yeni yerler keşfetmeyi hedefleyen Kadir Mert, paraşüt tutkusu ve gezgin hayatı ile sosyal medya hesapları üzerinden geniş kitlelerce takip ediliyor.

Kadir Mert gökyüzünde paraşüt ile annesiyle beraber uçmuş ve aynı zamanda gökyüzünde tavla oynayıp mangal yakarak da özgürlüğün gökyüzünde olduğunu bir kez daha göstermiştir. Mert, ufku, görüşü ve bakış açısı pırıl pırıl bir gezgin olarak yaşamaya devam ediyor.

parasut-pilotu-gezgin-kadir-mert-timeturk--haber-detay-3

parasut-pilotu-gezgin-kadir-mert-timeturk--haber-detay-4

Haber Ara