Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Pi Network Güvenilir mi ? Bağlarını Pi İle Çöz; Cebte Coin Biriksin

Stanford Üniversitesindeki 3 öğrencinin başlattığı proje bir yıl içerisinde milyonlara ulaştı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-12-20 20:30:07

Pi Network Güvenilir mi ? Bağlarını Pi İle Çöz; Cebte Coin Biriksin

Borsaya girmeye hazırlanan Picoin halen dünyanın en hızlı büyüyen kripto para projesi olmaya devam ediyor.Bu da katılımcılara gerekli güveni aşılıyor. Kazım işlemi yapılan Pi coin için herhangi bir yere para ödemeye gerek yok yalnızca günde bir kez girerek kazım yapılması yeterli. Gelecek vadeden bir coin olan Pi, yatırım riski olmadan para kazanılabilecek bir projedir.

Kaybedeceğin Hiçbir Şey Yok

2019 yılında hayatımıza giren Pi Network projesi dikkat çekici özellikleri ile kısa zamanda milyonlar tarafından kullanılmaya başlandı. Kaybedilecek hiçbir şeyin olmaması ve yalnızca uygulamanın indirilmesinin yeterli oldu kazım işlemlerinde yıldırım ikonuna basarak periyotu başlatmak gerekiyor. Şu an için herhangi bir maddi değeri olmayan picoin ilerleyen süreçte insanların kendi arasında alışveriş yapabilecek sanal mağazalar oluşturarak bir para birimi haline gelecek.

Pi Network Sanal Mağazaları

Oluşturulan sanal mağazalarda satıcı ürünü ya da hizmeti picoin üzerinden fiyatlandıracak. Ekonominin doğasından dolayı yapılan fiyatlandırmalar belli bir süre sonunda stabilize olacak aynı ürünü satan diğer bir satıcı benzer fiyatlar verecek. Tüm bu aşamaların ardından Pi coin aynen TL, Dolar ya da Bitcoin gibi diğer para birimleri karşısında bir değer kazanacaktır.

Pi Network Trendinde Yerini Al

Telefon numarasını ya da Facebook hesabına bağlanan bir çeşit kripto para cüzdanı olarak işlev gören Pi aynı zamanda tüm genel blok zincirlerde olduğu gibi uygulama içi yada dışı cüzdanlarda depolama, gönderip alma ya da direkt işlem yapmaya olanak sağlayacak. Her geçen gün büyük bir hızla büyüyen ve geleceği oldukça açık olan picoin trendinde yerini alarak, herkes picoin biriktirmeye başlayabilir.

24 Saat İçerisinde Sadece 3 Saniye Ayır

Çok yakın bir tarih içinde borsaya girmesi hedeflenen para birimi ile erken tanışan bir kazmaya başlayan herkes kar elde edebilecek. Borsada para ile satılmaya başlamadan önce, kazım bitmeden ya da yavaşlamadan trend içerisinde yerine al. 24 saat içerisinde sadece 3 saniye ayırıp kazım yaparak milyonlarca üye arasında yerinizi alın.           Davetiyesiz üyelik kabul edilmemektedir.

            Davetiye kodu; stonesak

https://picoinn.com/whitepaper/    

UYGULAMAYI  İNDİRMEK İÇİN

WhatsApp Image 2021-01-27 at 15.31.34

 

WhatsApp Image 2021-01-27 at 15.31.33 (1)

 
Pi guvenli mi?

 

bitcoin gibi pow algoritmasını kullanan kripto para birimleri gibi enerji harcamak yerine pi, defterini üyeler birbirlerini güvenilir olarak teyit ettiğinde güvence altına alır. ... pi dünyanın en geniş ölçekte kullanılan ve dağıtılan kripto para birimi olmayı hedeflemektedir. Pi Coin nedir ne ise yarar?

Son günlerde çeşitli platformlarda adından sıkça söz ettiren Pi Coin, yeni nesil bir dijital kripto para birimidir. Temel sloganları, dünyanın en çok kullanılan platformu olmak ve üyeler arasında dijital paraya hizmet eden bir pazar oluşturmaktır.
Pi Coin kaç TL?





PiCoin bugünkü fiyatı ₺0.119480 TRY, 24 saatlik işlem hacmi mevcut değil.

Pi Network kac kisi kullaniyor?





Pi Network uygulamasını kurduktan sonra 3 kere 24 saatlik kazım işlemini tamamladıktan sonra sistem sizi katkıcı rolüne yükseltir ve bir güvenlik çemberi oluşturabilmenizi sağlar. Güvenlik çemberine davet ettiğiniz kişiler eklenir ve maksimum 5 kişiden faydalanabilirsiniz.

Haber Ara