Dolar

32,5607

Euro

34,9891

Altın

2.424,58

Bist

9.722,09

Philps, ekran görüntüsü ile senkronize olan TV ışık şerdini duyurdu

Philips, TV ekran görüntüsü renkleri ile senkronize olarak çalışan 'Hue' ışık şeridini duyurdu. Peki Philips Hue ışık şeridinin özellikleri nedir? Philips Hue ışık şeridinin başlangıç fiyatı ne olacak?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-03 17:10:10

Philps, ekran görüntüsü ile senkronize olan TV ışık şerdini duyurdu

Hollandalı teknoloji şirketi Philips, bu seferde TV, mönitör ve oyun konsollarında kullanılabilen bir cihaza imza attı. Hue Lightstrip adını taşıyan bu ışık şeridi, bağlanılan cihazın ekranındaki renkleri algılayıp dış ambiyansa yansıtıyor. Bu sayede ortamda gayet güzel bir renk gösterisi ortaya çıkıyor. Cihaz, televizyon için herhangi bir aparat gereksiniminde bulunmasada monitör ve oyun konsollarına bağlanırken ekstra donanım satın alınması gerekiyor. Sadece televizyon için olan modeli fiyatı 60 dolar olarak belirlendi. Hue Bridge Adaptörlü olan versiyonu ise 230 dolar fiyat etiketine sahip.

Ekran Alıntısıewqeqweqwe

Film ve oyunların sürükleyiciliğini arttıracak

Ekrandaki renklerin çevreye yansıltılması ile birlikte kullanıcılar film, dizi ve oyunları keyif seyri arttırılması amaçlanıyor. Yakında Hue Iris adındaki modeli ile de karşımıza çıkacak olan Philps, İris modelinde bu sefer sadece duvar aydınlatmasına odaklanacak. Ayrıca Philps Hue Bluetooh sayesinde güncelleme alarak içindeki renk kapasitesini arttırabilecek. 16 Ekim'de ilk olarak ABD'de satışa çıkacak olan cihaz, ülkemize geldiği taktirde ise sadece TV için olan versiyonu (445+vergiler) Hue Bridge versiyonu ise (1707+vergiler) fiyat etiketi ile sunulacak.

ssssss

Haber Ara