Dolar

32,3755

Euro

34,9680

Altın

2.325,67

Bist

9.057,86

Performans Garantili E-ticaret Paketleri

Hükümdar Bilişim, evde internetten satış yapmak, para kazanmak ve e-ticaret sektörüne atılmak için e-ticaret paketlerini müşterilerine sunuyor. Firma, müşterilerine değer vererek bire bir görüşme yapıyor ve onların düşüncelerini anlayarak harekete geçiriyor. Yerli yazılımı sayesinde müşterilerine güven sağlarken, uluslararası çalışan firmalara yaptıkları e-ticaret çalışmaları sayesinde güven veriyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-23 15:45:13

Performans Garantili E-ticaret Paketleri

E-ticaret için pazaryeri entegrasyon çözümleri sayesinde müşterilerine daha fazla zaman ayırırken stok takibi, muhasebe sürecindeki zaman kaybı azaltılıyor. Hükümdar Bilişim, 2008 yılından bugüne kadar başarılı e-ticaret çalışmalarının arkasında bulunan bilgisayar ve yazılım mühendisleri sayesinde performans arttıracak e-ticaret hizmeti sağlıyor.

Müşterilerine değer verip onlarla bir bir ilgilenerek e-ticaret özel yazılım çözümleri sunuyor. Müşterinin zaman kaybetmemesi için müşteriyi ‘doğru' anlayarak çalışmalara özel ilgi duyarak başlıyor.

n11'de Mağaza Açarak Para Kazanmak

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesi olan ve aylık 100 milyon insan tarafından ziyaret edilen n11'de nasıl mağaza açılır? Fiziki mağazalarınızı sanal aleme taşıyarak satış yapmak istiyorsanız ve mevcut pazar arıyorsanız en iyi adres: n11'dir. İnsanların e-ticaret denilince akla ilk gelen n11 için, Hükümdar Bilişim e-ticaret firması, basit yönetilebilir, satışları arttıracak entegre çözümleri sayesinde müşterilerin e-ticaret havuzlarında da yanında bulunuyor.

Hükümdar Bilişim, müşterilerin n11 firmasında; muhasebe giderlerini, stok takibini ve müşteri ile ilişkisini yönetmek için CRM ve ERP alanında yenilikler yaparak tam destek sağlıyor. İnternet üzerinden satış yapmak isteyen müşteriler için mevcut web sitelerinin yanında n11 sitesinden destekle açacakları mağaza sayesinde satışları arttıracak, ciro hacmini genişletecek ve daha fazla müşteriye hitap etmiş olacaktır.

Gelişmiş E-ticaret

Hükümdar Bilişim, müşterilere e-ticaret, yazılım, bilişim, sosyal medya, web tasarım ve grafik alanında sunulan etkin çözümler sayesinde, müşterilerin hayallerini gerçekleştiriyor. Müşteriler için yerli yazılım sayesinde gelişmiş e-ticaret paketi hazırlayıp müşteriye sunuyor. Her müşteriye özel olarak sunulan e-ticaret paketleri sayesinde özel ve kusursuz bir e-ticaret çözümleri hazırlıyor.

Firmanın mühendisleri tarafından üretilen yerli yazılım, farklı sektörlerde hizmet sağlayan büyük şirketler tarafından etkin olarak kullanılmaktadır. E-ticaret paketleri 2008 yılından bugüne kadar özel destek sağlıyor. Firmadaki e-ticaret paketleri sayesinde web tasarım alanında muhteşem projelere imza atan profesyonel bir ekip bulunuyor. Oldukça uygun fiyatta üretilen yazılımla müşterilerine A'dan Z'ye destek sağlıyor, satış teknikleri ve sosyal medya desteğiyle e-ticarette zirveye taşıyor.

E-ticaret İçin En İyi Firma

Uzun süredir e-ticaret ve bilişim hizmeti sağlayan firma, rakiplerinin aksine mükemmel yazılım, özel destek ve oldukça uygun fiyat listesiyle e-ticaret için en iyi firma olarak akıllarda bulunmaktadır. E-ticaret için en iyi firma olduklarını çalışmış oldukları uluslararası firma referanslarından, kaliteli sitelerinden, yüksek ve sürekli gelir elde eden müşterilerinden, müthiş tasarım dokunuşlarından görebilirsiniz.

Firmanın müşterilerine iyi e-ticaret firması olarak sunulan avantajlardan bazıları şöyledir;

  1. Uygun fiyat garantisi
  2. Web tasarım bittikten sonra da destek
  3. Profesyonel sosyal medya yönetimi
  4. SEO konusunda özel analiz ve çalışma
  5. E-ticaret entegrasyonları sayesinde kolay yönetime
  6. Yerli yazılım ile üretilen kişiye özel e-ticaret paketleri

Hükümdar Bilişim, müşterilerinin dün ve bugün olduğu gibi yanında bulunuyor ve yarına en iyi e-ticaret siteleri yapmaya devam etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: hukumdar.com.tr

Haber Ara