Dolar

32,5004

Euro

34,9432

Altın

2.433,76

Bist

9.794,17

Pendik'te et hırsızları bu sefer eli boş döndü

Pendik'te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli şahıslar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Tırın içinin et dolu olduğunu düşünerek dakikalarca açmaya uğraşan hırsızlar, boş dorseyi görünce ise hayal kırıklığına uğradı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-02 10:00:54

Pendik'te et hırsızları bu sefer eli boş döndü


Olay, Pendik Kurtköy'de bulunan bir et tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde 2 araç ile olay yerine gelen hırsızlık şüphelileri, içerisinde et olduğunu düşündükleri tırı soymak istedi. Yaklaşık 9 dakika boyunca tır dorsesinin kapısını zorlayan hırsızlar, çıkardıkları ses yüzünden gece bekçisinin dikkatini çekti. Olayı gören bekçi önce iş yeri sahibine ardından da polislere haber verdi. Bu sırada tırın kapısını açan hırsızlar, içerisinin boş olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrayarak olay yerinden kaçtı. Olaydan dakikalar sonra gelen polis ekipleri ise konuya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı anlatan iş yeri sahibi Furkan Çapan, "Daha öncede hırsızlar defalarca kez soygun ve girişimde bulundu. Gece bekçimiz aradı beni hırsızların kalabalık ve 2 araç olduklarını söyledi. Evden çıkarken polisi aradım. Kalabalık oldukları için müdahale etmedim. Dolu olsaydı eğer aracımız o arada hırsızlık yapacaklardı. Poliste suçüstü yapmış olacaktı. Ama başarılı olamadılar. Bu sene bu arkadaşlar buraya 7-8 kez geldiler. Geçen yılda 100 bin liralık etimizi çaldılar" dedi.

Yaşanan bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Haber Ara