Dolar

32,5990

Euro

34,8077

Altın

2.502,96

Bist

9.435,31

Payitaht Abdülhamid dizisi başlıyor...

TRT kanalında büyük bir ilgiyle izlenen Payitaht Abdülhamid dizisinin başlayacağı tarih belli oldu. Peki Payitaht Abdülhamid dizisi ne zaman başlıyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-22 13:40:47

Payitaht Abdülhamid dizisi başlıyor...

TRT kanalında ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid sezona ihanet sırlarıyla veda etmişti. Payitaht Abdülhamid dizisi yeni sezon için çekimlere devam ederken dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Peki Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosuna kimler dahil oldu? Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid'in konusu ne? Bütün bunların cevabı haberimiz de 

NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker'in paylaştığı Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonun ilk bölümü 29 Eylül Cuma günü saat 20:00'de TRT 1'de başlıyor.

YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen dizisi Abdülhamid'in 2. sezon tanıtım videosu dizinin YouTube hesabından yapıldı.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA EMRE KONUK OTURUYOR

29 Eylül Cuma akşamı izleyicisine tekrar merhaba diyecek dizinin yönetmen koltuğunda genç ve ödüllü yönetmen Emre Konuk olacak. Konuk, projenin önemiyle ve yeni sezonla ilgili düşüncelerini şu sözleriyle açıklıyor:

“'Payitaht' projesinin, Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl erteleyen Sultan Abdülhamid Han'ın yaşamını anlatması sebebiyle çok önemli bir eser olduğunu düşünüyorum. Dönem işlerindeki en önemli unsurlardan birisi de tecrübeli bir ekip ile çalışmaktır. Es Film'in Yapım tarafındaki tecrübesi yönetmen olarak işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Teknik altyapı ve projenin sıhhati için tanınan imkânlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebebi aslında. Ayrıca oyuncularımız başta olmak üzere ekipteki her arkadaşımız projenin ruhunu hissetmesi ve gerekli hassasiyete sahip olması da birimleri saatin çarkları gibi uyum içinde çalışmasını sağlıyor.”

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN KONUSU NE?

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!' Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

YENİ SEZONDA KİMLER KATILIYOR?

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav'ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid'e ikinci sezon ile yeni isimler dâhil olacak.

Haber Ara